Καραγιάννης: Τέλος του 2023 παραδίδονται οι δυο νέοι οδικοί άξονες στην Δυτική Ελλάδα


Τα οδικά έργα όπως τόνισε θα ενισχύσουν την ευρύτερη περιοχή προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις

«Το καλοκαίρι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους την παράκαμψη της Αμφιλοχίας», ανέφερε ο υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης, κατά την επίσκεψή του μαζί με τον υπουργό Κώστα Καραμανλή στα ενεργά εργοτάξια των οδικών δικτύων της περιοχής.

Τα οδικά έργα όπως τόνισε θα ενισχύσουν την ευρύτερη περιοχή προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις.

Όπως ανέφερε ο υφυπουργός, συνολικά στην Αιτωλοακαρνανία υλοποιείται ένα πρόγραμμα έργων, που ξεπερνά τα 300 εκ. ευρώ με προφανή αναπτυξιακά οφέλη και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Καραγιάννη

«Με τον υπουργό Kostas Karamanlis είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την πορεία δύο σημαντικών οδικών έργων της Δυτικής Ελλάδας, την Παράκαμψη της Αμφιλοχίας, τμήμα του οδικού άξονα Άκτιο – Αμβρακία και τον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα, που θα παραδοθούν στο σύνολό τους στο τέλος του 2023.

Επισκεφθήκαμε δύο από τα δεκάδες ενεργά εργοτάξια που εκτείνονται σε όλη τη χώρα, ακριβώς όπως είχαμε δεσμευθεί ότι θα κάνουμε.

Μάλιστα, το καλοκαίρι οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας θα έχουν στη διάθεσή τους την παράκαμψη της Αμφιλοχίας.

Τα δύο αυτά οδικά έργα αναμένεται να ενισχύσουν την ευρύτερη περιοχή προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση στις μετακινήσεις.

Συνολικά στην #Αιτωλοακαρνανία υλοποιούμε ένα πρόγραμμα έργων, που ξεπερνά τα 300 εκ. ευρώ με προφανή αναπτυξιακά οφέλη και τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

Βασικός μας στόχος είναι οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας να αποκτήσουν τις σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, που τους αξίζουν».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ