Λευκός Οίκος: Κυκλοφορεί την τρίτη έκδοση δωρεάν κατ’ οίκον τεστ covid


Λευκός Οίκος: Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε την τρίτη κυκλοφορία δωρεάν κατ’ οίκον τεστ COVID-19 για κατοίκους των ΗΠΑ. Όλα τα νοικοκυριά που κατοικούν στη χώρα είναι επιλέξιμα για τρίτο γύρο δωρεάν τεστ, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. Τα κιτ δοκιμών διανέμονται και παραδίδονται μέσω της Ταχυδρομικής Υπηρεσίας των Ηνωμένων Πολιτειών. «Κάθε σπίτι στις ΗΠΑ μπορεί να παραγγείλει έναν τρίτο γύρο δωρεάν κατ’ οίκον τεστ», ανακοίνωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ μέσω του ιστότοπου της πρωτοβουλίας. «Παράγγειλε το δικό σου σήμερα».

Τα τεστ που διατίθενται για παραγγελία είναι μη συνταγογραφούμενα τεστ αντιγόνου.

Τα κιτ που διανέμονται προσφέρουν αποτελέσματα στο σπίτι μέσα σε μισή ώρα και είναι αποτελεσματικά ανεξάρτητα από το αν ο ασθενής είναι συμπτωματικός.

Η ζήτηση για τα δωρεάν τεστ ήταν ιστορικά ασταθής. Στον πρώτο γύρο των δοκιμών που εστάλησαν μέσω ταχυδρομείου, παραγγέλθηκαν περισσότερα από 45 εκατομμύρια κιτ. Από τον πρώτο γύρο, ο Λευκός Οίκος έχει διανείμει λιγότερο από το μισό διαθέσιμο απόθεμά του.

Τον Μάρτιο, οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι παραγγέλνονταν λιγότερα από 100.000 κιτ την ημέρα.

Το πρώην μέλος του συμβουλευτικού συμβουλίου του προέδρου Μπάιντεν για την COVID-19, Μάικλ Όστερχολμ, έριξε νερό στους ισχυρισμούς του Λευκού Οίκου από τις αρχές αυτού του μήνα ότι οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να δουν έως και 100 εκατομμύρια κρούσματα κορωνοϊού αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα στο CNN, ο Όστερχολμ περιέγραψε την πρόβλεψη του Λευκού Οίκου ως «στιγμή μαστιγίου» θεωρώντας ότι συγκρούεται με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) που τώρα απλώς συνιστούν τη χρήση μάσκας στη δημόσια συγκοινωνία, αντί να δηλώνουν ότι πρέπει να απαιτείται.

“Οποιοδήποτε μόντελινγκ το οποίο φαίνεται πέρα ​​από 30 ημέρες βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σκόνη pixie. Ανησυχώ ότι ο Λευκός Οίκος έχει ξεπεράσει τα σκι του σε αυτό”, είπε, προτού συνεχίσει να εκφράζει την υποστήριξή του στις προσπάθειες της κυβέρνησης Μπάιντεν να εξασφαλίσει πρόσθετη χρηματοδότηση για την καταπολέμηση του κορωνοϊού.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ