Λαμπερά μαλλιά: Τι είναι το Blue Shampoo και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιείτε;


Οι ανταύγειες μπορεί συχνότερα να συνδέονται με ξανθά μαλλιά, αλλά δεν προορίζονται αποκλειστικά για ξανθές. Oι τεχνικές για να τονίσετε τα καστανά μαλλιά σας είναι ατελείωτες. Μπορείτε να ανοίξετε το χρώμα σας κάνοντας ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, balayage ή και ombre. H μείωση του τόνου στα πιο σκούρα μαλλιά, χρειάζεται συντήρηση. Διατηρήστε την νέα απόχρωση των μαλλιών σας όπως ακριβώς σας συμβουλεύουν οι ειδικοί. Οι ειδικοί προτείνουν το Blue Shampoo.

Τι είναι το Blue Shampoo και γιατί το χρειάζονται οι μελαχρινές;

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα καταλήξετε να φωτίσετε την καφέ βάση σας, υπάρχει ο κίνδυνος να καταλήξετε με ανεπιθύμητο ορείχαλκο. Η λεύκανση των καστανών μαλλιών εκθέτει τους πορτοκαλί υποτόνους, οι οποίοι τελικά μπορεί να φαίνονται σαν μπρούτζινοι. Το καλύτερο στοίχημά σας για να διατηρήσετε το νέο σας χρώμα είναι να ενσωματώσετε ένα μπλε τονωτικό σαμπουάν και μαλακτικό.

Τι κάνει το Blue Shampoo; Το blue shampoo είναι ένα ντουέτο μπλε σαμπουάν και κοντίσιονερ που εναπόθεση χρώματος που εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κόκκινους και πορτοκαλί τόνους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά τις ανταύγειες ή σε εβδομαδιαία βάση για να διατηρήσει τα τονισμένα καστανά μαλλιά σας φρέσκα και ζωντανά. Το καλύτερο στοίχημά σας; Μιλήστε με τον κομμωτή σας για να δείτε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το συγκεκριμένο χρώμα σας. Επιπλέον, ακόμα κι αν είστε μελαχρινή χωρίς ανταύγειες, μπορείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το σύστημα κάθε εβδομάδα για να διατηρήσετε το φυσικό σας χρώμα.

Ποιες είναι μερικές άλλες συμβουλές για καστανά μαλλιά με ανταύγειες;

Κάθε τρίχα που τονίζεται είναι από τη φύση της πιο εύθραυστη και επιρρεπής σε ζημιά. Αλλάξτε το κοντίσιονερ σας με μια ενυδατική μάσκα μία φορά την εβδομάδα για να δώσετε στα άκρα σας, ιδιαίτερα στα πιο εύθραυστα άκρα, μια μεγάλη δόση υγρασίας και δύναμης.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ