Ασθενής έκανε καταγγελία για σεξουαλική επίθεση από νοσηλευτή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός»


Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»: Ο 22χρονος που κατήγγειλε το συμβάν ανέφερε ότι «ο νοσηλευτής βρήκε την ευκαιρία να του επιτεθεί σεξουαλικά την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε εξετάσεις».

Συγκλονίζει η καταγγελία σεξουαλικής επίθεσης που υπέβαλε στην αστυνομία ασθενής που πήγε για εξετάσεις στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», υποστηρίζοντας ότι δράστης ήταν νοσηλευτής του νοσοκομείου.

Όπως είπε ο 22χρονος στους αστυνομικούς όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του νεαρού, ο οποίος ζει στη Θεσσαλονίκη η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε κάπου ανάμεσα στις 13:00 και 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 22χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο νοσηλευτής που κατήγγειλε βρήκε την ευκαιρία να του επιτεθεί σεξουαλικά την ώρα που εκείνος ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος στην καταγγελία που υπέβαλε αμέσως μετά το περιστατικό στο Τμήμα Συντάγματος περιέγραψε με λεπτομέρειες τόσο τη σεξουαλική επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχτηκε όσο και τον νοσηλευτή που κατονόμασε ως δράστη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ