Feng shui: Διατηρήστε ενεργή την ερωτική σας ζώνη.


Το Φενγκ Σούι —που μεταφράζεται ως «άνεμος» και «νερό»—είναι μια αρχαία κινεζική τέχνη σκόπιμης διευθέτησης, ώστε η ενέργειά σας να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον γύρω σας. Είναι σαν τον βελονισμό για το σπίτι. Έχουμε διαφορετικά τμήματα του σπιτιού, που ονομάζονται “guas”, τα οποία είναι σαν μεσημβρινοί (ή ενεργειακά κέντρα) στο σώμα. Μπορούμε πραγματικά να αυξήσουμε τη ροή “τσι” (ενέργειας) σε αυτά τα τμήματα αναδιατάσσοντας και προσθέτοντας αντικείμενα ή καθαρίζοντας το χώρο. Το φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα είναι ζωτικής σημασίας για μια στενή σύνδεση και μια καυτή σεξουαλική ζωή. Είναι επίσης υπέροχο αν είστε ελεύθεροι και θέλετε να προσελκύσετε έναν σύντροφο ή να ξεπεράσετε έναν πρώην, ώστε να είστε ανοιχτοί να προσελκύσετε κάποιον νέο. Ο στόχος του φενγκ σούι είναι να χρησιμοποιήσετε το σπίτι σας για να αυξήσετε την ενέργειά σας.

 4 tips του Feng shui για καλύτερο σεξ

  • Βρείτε τη Γωνιά Αγάπης. Θέλετε να καλλιεργήσετε αυτή τη γωνιά του υπνοδωματίου σας διακοσμώντας τη με τρόπο που να ταιριάζει στις ερωτικές σας επιθυμίες και κάνοντας σκέψεις αγάπης για αυτήν την περιοχή. Ο στόχος εδώ είναι ότι η προβολή αυτής της γωνίας του δωματίου σας θα προκαλέσει αμέσως ζεστά, ασαφή (ή καυτά και σέξι) συναισθήματα. Εάν η πίσω δεξιά γωνία του δωματίου σας δεν είναι ένα εφικτό μέρος για διακόσμηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βωμό αγάπης σε μια άλλη γωνιά σχέσης του σπιτιού σας. Θα είναι η πίσω δεξιά γωνία οποιουδήποτε δωματίου, όπως το γραφείο σας, για παράδειγμα, ή του σπιτιού σας συνολικά.
  • Ορισμένα χρώματα και αντικείμενα αντανακλούν την αγάπη. Το κόκκινο, το ροζ και το λευκό είναι εξαιρετικά ερωτικά χρώματα. Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα και η σαφής, συνειδητή πρόθεσή σας είναι αυτή που κάνει τη μαγεία του φενγκ σούι να συμβεί.
  • Έχετε τα πράγματα σε ζευγάρια. Όπως ένα ζευγάρι είναι δύο άτομα, η χρήση αντικειμένων σε ζευγάρια ενισχύει την ενότητα. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι κεριά σε χρώμα αγάπης, κόκκινα, ροζ ή λευκά μαξιλάρια στο κρεβάτι, ασορτί φωτιστικά δίπλα στο κρεβάτι, δύο ροζ κρύσταλλα χαλαζία και ούτω καθεξής. Να είστε δημιουργικοί και αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει με βάση το πώς σας κάνουν να νιώθετε τα αντικείμενα.

  • Η “Power Position”.Η τοποθέτηση για το κρεβάτι σας είναι εξίσου ζωτικής σημασίας με τις κινήσεις του Κάμα Σούτρα σας. Είναι το κεφαλάρι σας κάτω από ένα παράθυρο; Τα πόδια σας είναι στραμμένα προς την πόρτα; Και οι δύο αυτές τοποθετήσεις κάνουν το chi (ενέργεια) σας να πετάει έξω από το δωμάτιο, κάτι που θα μπορούσε να σας αφήσει να νιώθετε στραγγισμένοι και να μην ξεκουράζεστε καλά. Βέλτιστα, θέλετε να μπορείτε να βλέπετε την πόρτα από το κρεβάτι, αλλά να μην ευθυγραμμίζεστε απευθείας με αυτήν. Εάν δεν έχετε άλλη επιλογή από το να βάλετε το κρεβάτι σε ένα μέρος όπου δεν μπορείτε να δείτε την πόρτα, μπορείτε να κρεμάσετε έναν μικρό καθρέφτη σε έναν τοίχο απέναντι από το κρεβάτι σας για να αντανακλά την πόρτα.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ