Αεροσυνοδός καταγγέλλει τον Έλον Μασκ: «Υποσχέθηκε να μου πάρει άλογο για να του κάνω ερωτικό μασάζ»


Καταγγελίες για τον Ελον Μασκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Ιnsider, ο δισεκατομμυριούχος παρενόχλησε σεξουαλικά την αεροσυνοδό ενός αεροσκάφους της εταιρείας του Space X  κατά την διάρκεια μιας πτήσης από τις ΗΠΑ στο Λονδίνο.

 

Ο Έλον Μασκ κατηγορήθηκε οτι παρενόχλησε σεξουαλικά μια αεροσυνοδό σε ένα από τα ιδιωτικά του αεροπλάνα το 2016 και η SpaceX πλήρωσε αργότερα στη γυναίκα 250.000 δολάρια για να διευθετήσει το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

O δημοσιογραφικός οργανισμός Insider επικαλούμενος μαρτυρίες αλλά και έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του δημοσιεύει το σχετικό ρεπορτάζ που κάνει πλέον το γύρο του κόσμου. Ο Μασκ κατηγορήθηκε επίσης ότι χάιδεψε το πόδι της αεροσυνοδού χωρίς άδεια και προσφέρθηκε να της αγοράσει …να άλογο εαν του έκανε ένα ερωτικό μασάζ στο αεροπλάνο, ανέφερε το Insider.

Το φερόμενο περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα από τα αεροπλάνα του Μασκ κατά τη διάρκεια πτήσης προς το Λονδίνο. Η αεροσυνοδός είπε σε μια φίλη της ότι ο Μασκ, ο οποίος επίσης είναι ιδιοκτήτης της Tesla και θέλει να αγοράσει το Twitter, της ζήτησε να μπει στο δωμάτιό του κατά τη διάρκεια της πτήσης για μασάζ, σύμφωνα με δήλωση της φίλης.

Η δήλωση αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του μασάζ, ο Μασκ «εξέθεσε τα γεννητικά του όργανα» και στη συνέχεια «άγγιξε το πόδι της και προσφέρθηκε να της αγοράσει ένα άλογο αν «έκανε περισσότερα», σε μία προφανή αναφορά σε σεξουαλικές πράξεις», ανέφερε το Insider.

Η αεροσυνοδός, που ιππεύει άλογα, αρνήθηκε και τελείωσε το μασάζ χωρίς να προχωρήσει σε περιπτύξεις, αναφέρει η δήλωση που έλαβε το Insider. Η SpaceX, η εταιρεία που ίδρυσε ο Μασκ, κατέβαλε στην αεροσυνοδό 250.000 δολάρια το 2018 για να διευθετήσει την αξίωση σεξουαλικής κακής συμπεριφοράς εναντίον του.

«Τα μασάζ είναι σημαντικά στη SpaceX», ανέφερε το Insider, και η αεροσυνοδός ενθαρρύνθηκε να λάβει την ειδική άδεια για να κάνει μασάζ, είπε η φίλη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο. Ο Μασκ είπε στο Insider σε ένα email ότι υπάρχουν «πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία» και χαρακτήρισε την αναφορά του Insider «πολιτικά υποκινούμενη».

«Αν είχα την τάση να εμπλέκομαι σε σεξουαλική παρενόχληση, θα ήταν απίθανο να είναι η πρώτη φορά σε ολόκληρη την 30χρονη καριέρα μου που έρχεται στο φως», έγραψε στο Insider. Ο Μασκ αναφέρθηκε στο περιστατικό σε πολλαπλά tweet το βράδυ της Πέμπτης, λέγοντας ότι είχαν πολιτικά κίνητρα.

«Οι επιθέσεις εναντίον μου θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με πολιτικό πρίσμα – αυτή είναι η τυπική (απεχθής) τάση τους – αλλά τίποτα δεν θα με αποτρέψει από το να αγωνιστώ για ένα καλό μέλλον και το δικαίωμά σας στην ελευθερία του λόγου», έγραψε σε ένα tweet.

«Και, για την ιστορία, αυτές οι άγριες κατηγορίες είναι εντελώς αναληθείς», πρόσθεσε σε άλλο tweet. Οι υπεύθυνοι της SpaceX αρνήθηκαν να σχολιάσουν την ιστορία του Insider. Σύμφωνα με τον Μασκ πάντως, υπάρχουν άγνωστες λεπτομέρειες από το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την πτήση του προς το Λονδίνο.

Η αεροσυνοδός αρνήθηκε επίσης να σχολιάσει την ιστορία του Insider. Δεν αναγνωρίστηκε γιατί ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Προσέλαβε έναν δικηγόρο στην Καλιφόρνια το 2018 και έκανε καταγγελία στο τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της SpaceX, όταν θεώρησε οτι το μέλλον της στην εταιρεία επισκιάστηκε όταν απέρριψε την πρόταση του Μασκ, σύμφωνα με το Insider.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε γρήγορα, ανέφερε το Insider, και η αεροσυνοδός πληρώθηκε για όσο διάστημα υποσχέθηκε να μην κάνει μήνυση για τις αξιώσεις. Στη συμφωνία περιλαμβάνονται ρήτρες μη αποκάλυψης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ