Θεσσαλονίκη: Οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις θα ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου του 43χρονου


Απαντήσεις στις ιστοπαθολογικές εξετάσεις για τον θάνατο του 43χρονου στο «Παπανικολάου»

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατεπείγουσα έρευνα, την οποία διέταξε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά τη δημοσιοποίηση του θανάτου 43χρονου στον χώρο αναμονής των Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παπανικολάου την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε πάει στα επείγοντα του νοσοκομείου, με πόνο στο πόδι του. Στο νοσοκομείο έγινε μια περιποίηση των κάτω άκρων του γιατί είχε εκτεταμένες εξελκώσεις και κάποιες δερματικές πληγές και στη συνέχεια του επιτράπηκε να φύγει.

Ο 43χρονος αντί να επιστρέψει στο σπίτι του παρέμεινε στον χώρο του νοσοκομείου, όπου μετά από ένα διάστημα κατέληξε. Tα ακριβή αίτια του θανάτου θα φανούν από τα αποτελέσματα της ιστοπαθολογικής εξέτασης.

Ξεσπά η αδερφή του 43χρονου

Την ίδια ώρα, οργισμένοι εμφανίζονται οι συγγενείς του 43χρονου άνδρα.

«Τον παίρνει το ασθενοφόρο και τον πάει στο Παπανικολάου. Από εκεί όλα μετά χαθήκανε, εξαφανιστήκανε, δεν ξαναείδα τον αδελφό ποτέ, δεν πρόλαβα να πω τίποτα, μόνο στο τηλέφωνο που πρόλαβα και του μίλησα που μου λέει: “Αδελφή πονάω”» είπε στο Mega η αδελφή του άτυχου άνδρα για όσα συνέβησαν το βράδυ της 1ης Απριλίου όταν ο 43χρονος πήγε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» με έντονο πόνο στο πόδι.

«Ο αδελφός μου είχε έναν έντονο πόνο στο πόδι του, έντονο πολύ. Μας πήρε τηλέφωνο, “πονάω”, μου λέει» συνέχισε η αδερφή του 43χρονου. Σύμφωνα με την οικογένεια του άνδρα στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» τον εξέτασε χειρουργός ο οποίος αποφάνθηκε πως δεν είχε κάτι σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει λέγοντας του “είσαι περδίκι μπορείς να φύγεις”».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ