Σίσσυ Χρηστίδου: Η “κρυφή” σχέση της παρουσιάστριας που κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια


Η γνωστή παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου ήταν για πολλά χρόνια παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ωστόσο, το 2019 το ζευγάρι έριξε τους τίτλους τέλους για τον γάμο του, αν και μέχρι τώρα οι σχέσεις τους είναι άψογες μεγαλώνοντας μαζί τα παιδιά τους και φροντίζοντας να μην διαταράσσεται η ψυχική τους ισορροπία με προβλήματα.

Πολλοί θεωρούν ότι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν είχε άλλες μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, μιας και ποτέ δεν είχε απασχολήσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δεν είχε ειπωθεί κάτι σχετικά. Όμως, η αλήθεια είναι πως η γλυκιά και συνάμα εντυπωσιακή τηλεπερσόνα είχε φτάσει κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Αλεξόπουλο.

Η “κρυφή” σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου

Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αλεξόπουλος ήταν στο πλάι της Σίσσυς Χρηστίδου, προτού εκείνη συνάψει σχέση με τον μετέπειτα σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Η σχέση τους ήταν αρκετά σοβαρή και ορισμένοι τότε μιλούσαν για έναν επερχόμενο γάμο. Δυστυχώς, το 2007 η σχέση αυτή διεκόπη και κατά πολλούς αυτή η διακοπή ήταν απότομη. Ο λόγος φαίνεται πως ήταν οι καυτές εμφανίσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στην παρουσίαση του πρωινού του Mega TV, οι οποίες εκνεύρισαν τον ποδοσφαιριστή και προκάλεσαν τον χωρισμό. Ο Όμορφος Κόσμος λοιπόν έπαιξε καταλυτικό ρόλο στον χωρισμό ενός από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, αν και όπως εξελίχθηκε η ζωή είναι σίγουρο πως και η Σίσσυ δεν θα άλλαζε τίποτε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ