Δρ. Makary: Το CDC δεν παρουσίασε «επιστημονικό σκεπτικό» για παιδικά ενισχυτικά εμβόλια COVID


Δρ. Makary: Ο FDA «παρακάμπτεται πλήρως» καθώς ο διαχειριστής του Μπάιντεν συνιστά ενισχυτές Pfizer για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών Δρ. Makary Ο διαχειριστής του Μπάιντεν δεν παρουσίασε κλινικά δεδομένα για ενισχυτικά εμβολίων για παιδιά. Ο ιατρικός συνεργάτης του Fox News, Dr. Marty Makary, επικρίνει τη διαδικασία της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων CDC για τη σύσταση αναμνηστικών εμβολίων για την COVID σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών.

Ο Δρ Μάρτι Μάκαρι είπε ότι ο Οργανισμός Ελέγχου Τροφίμων και Φαρμάκων FDA της κυβέρνησης Μπάιντεν «παρέκαμψε πλήρως» τη σύγκληση μιας «συμβουλευτικής επιτροπής» προτού συστήσει στα παιδιά ηλικίας 5-11 ετών να λάβουν ενισχυτικό εμβόλιο για την COVID.

Ο Makary εντάχθηκε στο “Fox & Friends First” την Τρίτη για να εξηγήσει γιατί διαφωνεί με τη διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε. DR. ΜΑΡΤΥ ΜΑΚΑΡΥ: Λοιπόν, και πάλι ο FDA της κυβέρνησης Μπάιντεν παρακάμπτεται εντελώς στη σύγκληση των τεχνικών εμπειρογνωμόνων, της συμβουλευτικής επιτροπής τους. Αυτοί είναι οι κορυφαίοι εμπειρογνώμονες εμβολίων στη χώρα. Πολλοί είχαν επισημάνει ότι δεν συμφωνούν με αυτήν τη σύσταση να δοθεί ενίσχυση σε 24 εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Και έτσι, όταν κάνετε μια τόσο σαρωτική σύσταση για ολόκληρη τη χώρα με τόσο έντονο σθένος, δίνοντας εντολή και στα 24 εκατομμύρια παιδιά στη χώρα, από πέντε έως τα 11 να λάβουν ένα ενισχυτικό, θα πρέπει να συγκαλέσετε τους τεχνικούς σας ειδικούς.

Αντίθετα, το έβαλαν μπροστά σε μια επιτροπή CDC, η οποία είναι γνωστό ότι απολύει άτομα που έχουν αντίθετες απόψεις.

Το έκαναν αυτό με τον Δρ Μάρτιν Κούλντορφ από το Χάρβαρντ πέρυσι και η συζήτηση ήταν απίστευτη.

Δεν υπήρχαν κλινικά δεδομένα που να υποστηρίζουν το αναμνηστικό για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Αντίθετα, ανέφεραν μια μικρή μελέτη που διεξήχθη από τη Pfizer σε 140 παιδιά αυτής της ηλικιακής ομάδας, η οποία δεν έβλεπε κανένα αποτέλεσμα, αλλά αντίθετα το χτύπημα των αντισωμάτων που εμφανίζεται μετά την αναμνηστική.

Και η επιτροπή είπε στην πραγματικότητα, θέλουμε ένα απλό μήνυμα. Ανησυχούμε μήπως έχουμε ένα μπερδεμένο μήνυμα εάν αυτά τα παιδιά δεν παίρνουν αναμνηστικό και οι ηλικιωμένοι παίρνουν. Αυτό δεν είναι επιστημονικό σκεπτικό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ