Καλοκαιρινές θερμοκρασίες – Τους 37 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος την Παρασκευή


Άκρως καλοκαιρινό θα είναι το σκηνικό του καιρού το επόμενο 5ημερο σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr.

Αίθριος θα είναι γενικά καιρός σήμερα Τετάρτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας. Η θερμοκρασία αναμένεται να διατηρηθεί σε καλοκαιρινά επίπεδα, ενώ θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως από αύριο Πέμπτη.

Η θερμοκρασία σήμερα αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου σε μεμονωμένες περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Ωστόσο, την Πέμπτη και την Παρασκευή η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας καθώς και μεμονωμένα σε νησιωτικά τμήματα, ενώ τοπικά αναμένεται να ξεπεράσει και τους 36-37 βαθμούς Κελσίου σε τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς και της Μακεδονίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η αστάθεια τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένεται να διατηρηθεί κυρίως σε ορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας έως τουλάχιστον την Παρασκευή.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ