Σκάνδαλο με τις υποψηφιότητες στις αρχαιρεσίες της ΠΕΦΝΙ


Συγκεκριμένα, όπως μας αναφέρθηκε, στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ – Ε.Κ.Φ.Ν.Ι.» υπάρχουν δύο υποψηφιότητες που δημιουργούν ερωτηματικά. Πρόκειται για έναν νοσοκομειακό φαρμακοποιό ο οποίος έχει παραπεμφθεί σε απολογία, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου που εργάζεται, για παράτυπο εμβολιασμό συγγενικού του προσώπου και για ξυλοδαρμό συναδέλφων….

Επιπλέον, στο ίδιο ψηφοδέλτιο, περιλαμβάνεται η υποψηφιότητα νοσοκομειακού φαρμακοποιού, ο οποίος είχε στο παρελθόν ιδιωτικό φαρμακείο και μάλιστα είχε διατελέσει και Πρόεδρος στον οικείο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ο οποίος όμως έχει προβεί σε υπεξαίρεση πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ (93.000) από το ταμείο του Συλλόγου!!! Μετά και την αγωγή του οικείου Φαρμακευτικού Συλλόγου θα διενεργηθεί, στο αμέσως προσεχές διάστημα,  πλειστηριασμός σε ακίνητο ιδιοκτησίας του πρώην προέδρου και νυν «υποψήφιου για την ΠΕΦΝΙ», ώστε να καλυφθεί μερικώς το χρέος του προς τον Σύλλογο…

 

Κατόπιν των ανωτέρω, εύλογα η στήλη αναρωτιέται κατά πόσον τέτοιες υποψηφιότητες προάγουν τους Νοσοκομειακούς Φαρμακοποιούς, μια κατηγορία εργαζομένων που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στα δημόσια Νοσοκομεία.

Μένει να δούμε ποιους τελικά θα επιλέξουν να τους εκπροσωπούν…

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ