Survivor αποχώρηση: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επιστρέφει στην Ελλάδα [vid]


Η εβδομάδα για το Survivor τελείωσε με την καθιερωμένη αποχώρηση, ως είθισται δηλαδή μετά τους αγώνες ασυλίας.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο διάστημα, πλέον θα έχουμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση και όχι τέσσερις. Έναν είχαμε αυτή την εβδομάδα από τους Κόκκινους και έναν από τους Μπλε.

Ο λόγος φυσικά για τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Υπενθυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα είχε αποχωρήσει ο Τάκης Καραγκούνιας, μια εξίσου αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες ψήφους στον make up artist, γεγονός που σίγουρα ικανοποίησε την Βρισηίδα παρά τις τριβές με τον Σπύρο.

Survivor αποχώρηση: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ γυρίζει στην Ελλάδα

Η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Σπύρο για βία, γεγονός που εξόργισε και τον φαρμακοποιό. Πιο συγκεκριμένα, η νεαρή παίκτρια του Survivor κατηγόρησε τον πρώην αγαπημένο της (όπως φαίνεται) ότι απείλησε να την χαστουκίσει, την έσπρωξε και της είπε ότι “αυτό που είχαμε μεταξύ μας τελείωσε”. Αν και ο Σπύρος είχε μια διαφορετική εκδοχή για την ρήξη της σχέσης τους, το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.

Όμως στα highlights της βραδιάς σίγουρα ήταν η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ από το reality επιβίωσης. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο make up artist συγκινήθηκε έντονα από την ανακοίνωση ότι θα πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφήνοντας αυτή την μοναδική εμπειρία ζωής στον Άγιο Δομίνικο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, φαίνεται πως αποκαταστάθηκαν οι όποιες διαμάχες και ο Κωνσταντίνος επιστρέφει χωρίς κακίες και παρεξηγήσεις. Όπως του είπαν μάλιστα οι συμπαίκτες του, φεύγει “με το κεφάλι ψηλά”.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ