Χάρι και Μέγκαν «επιστρέφουν» στο Λονδίνο – Η μεγάλη στιγμή για τη βασιλική οικογένεια


Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχουν στη λαμπερή τελετή των Ευχαριστιών στον καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου, στη μεγαλύτερη βασιλική συγκέντρωση μετά τον γάμο τους το 2018 

 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα συμμετάσχουν σε μια τελετή στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου την επόμενη εβδομάδα για να γιορτάσουν το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας, όπως ανακοινώθηκε. Το παρών θα δώσει και ο πρίγκιπας Άντριου, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.Το ζευγάρι που ζει στο Λος Άντζελες θα τιμήσει τις επτά δεκαετίες της Ελισάβετ στον θρόνο στην ειδική τελετή που θα λάβει χώρα στις 3 Ιουνίου, μαζί με τα άλλα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

Ο πρίγκιπας Άντριου θα κάνει επίσης μια σπάνια δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά μετά το μνημόσυνο του πατέρα του τον Απρίλιο, αναφέρει η Telegraph.Ο Χάρι και η Μέγκαν ωστόσο δεν θα ενωθούν με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ στο σόου Trooping the Color που εγκαινιάζει τους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας την επόμενη Πέμπτη.

Ένα 24ωρο αργότερα, τα βλέμματα του κόσμου θα είναι στραμμένα στο Ναό του Αγίου Παύλου, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι θα περιβάλλεται από τόσο μεγάλο αριθμό γαλαζοαίματων από τον γάμο τους στο Windsor το 2018. Ο Χάρι δεν έχει δει τον πατέρα και τον αδερφό του από τότε που μετακόμισε με την οικογένειά του στην Καλιφόρνια και η Μέγκαν δεν τους έχει δει καθόλου.

Από τότε που παραιτήθηκαν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, χρησιμοποίησαν την Όπρα και τους τηλεοπτικούς σταθμούς των ΗΠΑ για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για τη βασιλική οικογένεια, επιρρίπτοντας κατηγορίες για ρατισμό σε ένα ανώτερο μέλος της οικογένειας και λέγοντας οτι το Παλάτι αγνόησε την κατάθλιψη της Μέγκαν όταν ήταν έγκυος.

Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο Άρτσι, τριών ετών, και η κόρη τους, Λίλιμπετ, η οποία γίνεται ενός έτους το Σάββατο, είναι απίθανο να παρευρεθούν στη λειτουργία του εορτασμού, στην οποία αναμένεται να παρευρεθούν μόνο τα μεγαλύτερα δισέγγονα της Βασίλισσας. Τα μεγαλύτερα παιδιά του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, οκτώ ετών, και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, επτά ετών, αναμένεται να είναι με τους γονείς τους, οπως επίσης και ηεξαδέλφη τους Μία Τίνταλ, επίσης οκτώ.

Ο πρίγκιπας Άντριου, 62 ετών, θα ακολουθήσει επίσης τη μητέρα του στουςεορτασμούς την επόμενη Παρασκευή, κάνοντας μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Η είδηση ​​έρχεται αφού αποκαλύφθηκε ότι ο 62χρονος Άντριου θα λάβει μέρος σε μια άλλη τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 13 Ιουνίου μαζί με άλλα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Θα παρευρεθεί στις τελετές της Garter Day ως Βασιλικός Ιππότης.

Η ετήσια εμβληματική πομπή Garter Day, όπου η Βασίλισσα και οι Ιππότες φορούν μεγάλες βελούδινες ρόμπες, αστραφτερά διακριτικά και περίτεχνα στολισμένα καπέλα, είναι μια από τις πιο παραδοσιακές τελετές στο ημερολόγιο της Βασίλισσας. Η Βασίλισσα είναι κυρίαρχος του Τάγματος και διορίζει Ιππότες του Garter χωρίς τη συμβολή των υπουργών, πράγμα που σημαίνει ότι ο διορισμός του πρίγκιπα Andrew θεωρήθηκε ιδιωτικός.

Υπάρχουν φόβοι ότι η παρουσία του Άντριου στους εορτασμούς θα μπορούσε να επισκιάσει το γεγονός, λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης μίας 17χρονης που φέρεται να είχε πιαστεί στα δίκτυα του κυκλώματος Έπσταϊν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ