Φονικό στη Μακρινίτσα: Στις 16 Ιουνίου η δίκη του δράστη


Το διπλό φονικό, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, είχε γίνει στις 5 Απριλίου 2021

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Καρδίτσας, θα οδηγηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου, ο δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα.

Το διπλό φονικό, που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, είχε γίνει στις 5 Απριλίου 2021 στις 7.30 το βράδυ, με τον 32χρονο να εισβάλει στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, κραδαίνοντας μαχαίρι κουζίνας με λάμα 25 εκατοστών, στην περιοχή Αγ. Τριάδα Μακρινίτσας, το οποίο το κάρφωσε στον λαιμό της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο έφτασε στο σπίτι πεζός από το καλντερίμι και έβαλε τις φωνές απειλώντας.

Φέρεται να έσπασε τα τζάμια της εξώπορτας, να έβαλε το χέρι του εσωτερικά και να ξεκλείδωσε την πόρτα.

Η 52χρονη μητέρα της άτυχης Κωνσταντίνας Τσάπα, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην είσοδο, έβαλε τις φωνές, ο δράστης επιτέθηκε και σ’ αυτήν και την τραυμάτισε στο πρόσωπο και στα μπράτσα.

Ο πατέρας της κοπέλας πήρε τον 3χρονο γιο της και ανέβηκαν στον πάνω όροφο. Ο 32χρονος ως μαινόμενος ταύρος επιτέθηκε στην 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, που εμφανίστηκε μετά τη μητέρα της μπροστά του και τη μαχαίρωσε στην καρδιά και στον λαιμό, αφαιρώντας της τη ζωή.

Βγαίνοντας από το πατρικό σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του, φέρεται να συνάντησε στην αυλή τον 29χρονο αδερφό της Γιώργο, που είχε σπεύσει και κρατούσε ένα ξύλο, μήπως και αντιμετωπίσει τον δράστη, για να δεχθεί κι αυτός μαχαιριές στην καρδιά και την κοιλιά και να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα.

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας της 28χρονης Κωνσταντίνας Τσάπα και του 29χρονου Γιώργου Τσάπα βρίσκεται προφυλακισμένος στο Ψυχιατρικό τμήμα των Φυλακών Κορυδαλλού και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο και κατά συρροή, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, καθώς και για ενδοοικογενειακή βία – σωματική βλάβη κατά συρροή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ