Kate Moss: Αρνήθηκε ότι ο Τζόνι Ντεπ είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της στη γνωστή δίκη


Η Κέιτ Μος κατέθεσε μέσω βίντεο για μόλις τρία λεπτά στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, διαψεύδοντας μια φήμη ότι ο Ντεπ την είχε σπρώξει κάτω από τα σκαλιά όταν είχαν σχέση κατά τη δεκαετία του 1990. Το 48χρονο supermodel, μιλώντας από το σπίτι της στο Gloucestershire, είπε στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια ότι αυτή και ο Ντεπ είχαν μια ρομαντική σχέση από το 1994 έως το 1998. Ο δικηγόρος του Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, ρώτησε τη Μος αν είχε συμβεί κάτι ενώ ήταν σε διακοπές στο θέρετρο GoldenEye στην Τζαμάικα.

“Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι έφυγε από το δωμάτιο πριν το κάνω εγώ. Καθώς έφευγα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και χτύπησα την πλάτη μου”, είπε η Μος στο δικαστήριο μέσω της ροής βίντεο. “Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Επέστρεψε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με πήγε στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια”, πρόσθεσε. Η Μος είπε ότι ο Ντεπ δεν την είχε σπρώξει κάτω από τις σκάλες. Ερωτηθείσα αν σε κάποιο σημείο της σχέσης τους την είχε πιέσει με αυτόν τον τρόπο, η Μος είπε: “Όχι. Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε ή δεν με πέταξε από καμιά σκάλα, όχι”, είπε η Μος στο δικαστήριο.

Οι δικηγόροι της Χερντ αρνήθηκαν να αντεξετάσουν τη Μος και της είπαν ότι ήταν ελεύθερη. Η Μος κλήθηκε από τη νομική ομάδα του Ντεπ, η οποία φάνηκε να πανηγυρίζει όταν αναφέρθηκε το όνομά της από τη Χερντ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, όταν αναβίωσε τη φήμη ότι ο Ντεπ την είχε σπρώξει κάτω από μια σκάλα. Ο ίδιος ο Ντεπ πήρε αργότερα τη θέση για να απορρίψει πτυχές της κατάθεσης του Χερντ νωρίτερα στη δίκη. Μεταξύ αυτών ήταν ο ισχυρισμός της Χερντ ότι ο Ντεπ είχε πάρει μια χούφτα χάπια έκστασης κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αυστραλία το 2015. Ο Ντεπ κατέθεσε ότι είχε πάρει το φάρμακο, γνωστό και ως MDMA, έξι ή επτά φορές στη ζωή του. Ο δικηγόρος του τον ρώτησε ευθέως αν είχε πάρει ποτέ οκτώ έως 10 χάπια ταυτόχρονα, όπως κατέθεσε η Χερντ.

“Οχι. Είμαι σίγουρος ότι θα ήμουν νεκρός. Νομίζω ότι κάποιος θα πέθαινε μάλλον γρήγορα”, είπε. Οι δικηγόροι του Ντεπ τον ρώτησαν πώς ήταν να ακούσει τις κατηγορίες του Χερντ εναντίον του κατά τη διάρκεια της δίκης. “Τρελό”, απάντησε ο Ντεπ. “Είναι τρελό να ακούς αποτρόπαιες κατηγορίες για βία, σεξουαλική βία, τις οποίες μου αποδίδουν και με κατηγορούν. Δεν νομίζω ότι σε κανέναν αρέσει να χωρίζει τον εαυτό του και να λέει την αλήθεια, αλλά υπάρχουν στιγμές που απλά πρέπει, γιατί έχει ξεφύγει από τον έλεγχο”, είπε ο Ντεπ. Οι κατηγορίες εναντίον του, πρόσθεσε, ήταν “γελοίες, ταπεινωτικές, γελοίες, οδυνηρές, άγριες και αφάνταστα βάναυσες, σκληρές και όλα ψευδή. Όλα ψεύτικα.”

Ο ηθοποιός αμφισβήτησε επίσης τον ισχυρισμό της Heard ότι δεν είχε καμία σχέση με το να της πάρει έναν ρόλο στο υπερήρωα υπερήρωα Aquaman. Ο Ντεπ είπε ότι αφού η Χερντ πέρασε από οντισιόν για τον ρόλο, μίλησε στο στούντιο για λογαριασμό της. Του απαγορεύτηκε να συζητήσει τις λεπτομέρειες των συνομιλιών του όταν οι δικηγόροι της Χερντ αντιτάχθηκαν, αλλά είπε ότι “τελικά πήρε τη δουλειά, οπότε ελπίζω, υποθέτω, να περιορίσω τις ανησυχίες τους σε κάποιο βαθμό”. Όμως ο Ντεπ απέρριψε τον ισχυρισμό των δικηγόρων της Χερντ ότι είχε επικοινωνήσει με τα στελέχη της Warner Bros για να την απομακρύνουν από το franchise μετά την κατάρρευση του γάμου τους. “Τους είχα δώσει το λόγο μου και ένιωθα υπεύθυνος που έπρεπε να τους πω τι ακριβώς συνέβαινε και ότι θα κατέληγε άσχημα”, είπε ο Ντεπ.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ