Συνελήφθη ο νεαρός που μαχαίρωσε ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μενίδι – 22 ετών και σεσημασμένος


Η σύλληψή του έγινε πριν από λίγο στο Μενίδι

Στη σύλληψη του νεαρού που μαχαίρωσε δύο φορές τη γυναίκα με καταγωγή από την Κίνα μέσα στο κατάστημά της στο Μενίδι επί της οδού Φιλαδελφείας, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 22χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν και για το λόγο αυτό το όνομά του περιλαμβανόταν στη λίστα της ΕΛ.ΑΣ. με τα σεσημασμένα άτομα.

Η σύλληψή του έγινε πριν από λίγο στο Μενίδι. Οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής έχουν καταγράψει τις κινήσεις του πριν εισβάλει στο κατάστημα του θύματος.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι η αρχική πληροφορία ότι ο δράστης είναι ανήλικος δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα.

Η Κινέζα, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Η Κινέζα μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, αν και εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι η γυναίκα θα καταφέρει τελικά να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Οι γιατροί διαπίστωσαν δύο τραύματα στο θώρακα. Το ένα από τα δύο είναι το πιο σοβαρό. Μάλιστα, το ένα από τα δύο τραύματα είναι λίγα εκατοστά από την καρδιά της γυναίκας.

Την ώρα της επίθεσης δεν υπήρχαν μάρτυρες και έτσι οι αστυνομικοί έχουν εικόνα για το συμβάν μόνο από τα λίγα λόγια που μπόρεσε να τους πει το θύμα πριν λιποθυμήσει. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αφαίρεσε μία αλυσίδα λαιμού και εξαφανίστηκε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ