Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος διαπράττει φόνο & η τράπουλα ανακατεύεται ξανά [trailer]


Συνταρακτικές νέες εξελίξεις έρχονται την επόμενη εβδομάδα (30/5 – 2/6) στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες“.
Ας δούμε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες από τα νέα επεισόδια.

  • Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 30 Μαΐου – Επεισόδιο 121

Ο Ξανθός στριμώχνει τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή. Οι απειλές εκτοξεύονται εκατέρωθεν και το σχέδιο των αγοριών ναυαγεί. Η Πηνελόπη βρίσκει τη διεύθυνση του Ρακιτζή, αλλά ο Κιμπάρογλου την πιάνει επ’ αυτοφώρω και τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ξανθός δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ τον Δούκα.

Ο Μπάμπης και η Κορίνα συνεχίζουν την καινούρια τους ζωή, ενώ η Ουρανία κι ο Σαραντόπουλος διαλύουν οριστικά τη σχέση τους. Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής παίρνουν μια παράτολμη απόφαση για το μέλλον και την περιουσία τους. Μια δολοφονία θα ταράξει, γι’ άλλη μια φορά, τα νερά και η τράπουλα ανακατεύεται ξανά.

Ο Ζάχος θέλει να παραδοθεί για τον φόνο που διέπραξε. Η Ελένη, ο Λάμπρος και ο Παναγιώτης, πρέπει να αποφασίσουν αν θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα.

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή ανακοινώνουν πως αποχωρούν από το έργο του αεροδρομίου, φέρνοντας τον Δούκα και τον Ακύλα σε απόγνωση. Ο Σπανός είναι στα ίχνη του Ρακιτζή, ενώ η Μυρσίνη κάνει μια απελπισμένη προσπάθεια να ζητήσει τη βοήθεια της Πηνελόπης.

  • Άγριες Μέλισσες: Τετάρτη 1η Ιουνίου – Επεισόδιο 123
  • Άγριες Μέλισσες: Πέμπτη 2 Ιουνίου – Επεισόδιο 124

Ο Κωνσταντής κι ο Νικηφόρος δεν δέχονται τον εκβιασμό του Μοσχοβάκη και εμμένουν στην απόφασή τους να αποχωρήσουν απ’ το έργο του αεροδρομίου. Η Μυρσίνη αποκαλύπτει στον Δούκα ότι πίσω απ’ την απόπειρα δολοφονίας του Κωνσταντή βρισκόταν ο Μεγαρίτης, ενώ το σχέδιο της Πηνελόπης να βρει τον Ρακιτζή ναυαγεί γι’ άλλη μια φορά. Η Αιμιλία φέρνει μια ευχάριστη είδηση στον Λάμπρο. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη θέτουν σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο…

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου (30/5):

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ