Σε 4 πόλεις της Ελβετίας ελληνική θεατρική παράσταση σε συνεργασία με το Νέο Ελληνικό Σχολείο Ζυρίχης


Το Νέο Ελληνικό Σχολείο Ζυρίχης σε συνεργασία με το ελληνικό Hippo Theater Group προχώρησαν σε μια εκπληκτική πολιτιστική εκδήλωση ελληνικής κληρονομιάς καλών Τεχνών

Συγκεκριμένα το διάστημα 14 – 22 Μαΐου η μοναδική θεατρική παράσταση ” Ο Γιάννης και το πεύκο ” του εκπληκτικού θεατρικού θίασου Hippo Theater Group παίχτηκε σε 4 πόλεις της Ελβετίας ( Baden, Basel, Zug, Zürich ) με επιτυχία.

Το έργο ” ο Γιάννης και το πεύκο ” έδωσε την ευκαιρία στα ελληνόπουλα της Ελβετίας και όχι μόνο, να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και μοναδικότητα του ελληνικού θεάτρου.
Γονείς και μικρά παιδιά απόλαυσαν τις παραστάσεις και είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά του θεάτρου μέσα από την επαφή με τους ηθοποιούς και φορείς του Hippo Theater group την ώρα του μαθήματος στο Νέο Ελληνικό Σχολείο Ζυρίχης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες Μαργαρίτα Συρίδου και Αθηνά Καράμπελα ιδρυτές του Νέου Ελληνικού Σχολείου Ζυρίχης που έχουν σα σκοπό τη προώθηση του Ελληνικού Πολιτισμού και την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας με σύγχρονα μέσα στην Ελβετία.

Το Νέο Ελληνικό Σχολείο Ζυρίχης θα προχωρήσει μελλοντικά σε ανάλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις για να υπενθυμίζει πάντα την πολιτιστική κληρονομιά και ιδεώδες της Ελλάδας.

Ένα επίσης τεράστιο ευχαριστώ στους φορείς και υπέροχους ανθρώπους που απαρτίζουν το Hippo Theater Group που προσέφεραν απεριόριστη χαρά και δημιουργία στους μικρούς Έλληνες φίλους τους καθώς και τους γονείς τους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ