Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη – Η ώρα της ετυμηγορίας


Οι συζητήσεις των ενόρκων για τη «μάχη» για συκοφαντική δυσφήμιση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ ξεκίνησαν μετά από έξι εβδομάδες δίκης στη Βιρτζίνια.

Ο 58χρονος Τζόνι Ντεπ μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια για ένα άρθρο που έγραψε στο οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι θύμα κακοποίησης. Η 36χρονη Άμπερ Χερντ, άσκησε ανταγωγή για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το BBC, ο δικηγόρος του Ντεπ ζήτησε από τους ενόρκους «να κάνουν την κυρία Χερντ να λογοδοτήσει για τα “ψέματά” της». Η ομάδα της Χερντ, με τη σειρά της, είπε ότι Ντεπ είναι ο νταής και ο κακοποιός, που δεν πρέπει να εμπιστεύονται.

Η επταμελής ομάδα των ενόρκων πρέπει να καταλήξει σε ομόφωνη απόφαση στην ετυμηγορία της. Μετά τα τελικά επιχειρήματα και των δύο πλευρών, ξεκίνησαν τις συζητήσεις.

Ο Μπέντζαμιν Ρότενμπορν, δικηγόρος της Χερντ, υπενθύμισε στους ενόρκους μηνύματα μεταξύ του Ντεπ και των φίλων του, που έλεγαν ότι εκείνος ήθελε να την βλάψει.

Αντίθετα, η δικηγόρος του Ντεπ, Καμίλ Βάσκεθ, χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Χερντ για κακοποίηση «άγριες, υπερβολικές και απίθανες». «Υπάρχει ένας κακοποιός σε αυτή την αίθουσα του δικαστηρίου, αλλά δεν είναι ο κύριος Ντεπ», είπε η Βάσκεθ, επαναλαμβάνοντας μία ηχογραφημένη συνομιλία στην οποία η ηθοποιός παραδέχεται ότι χτύπησε τον τότε σύζυγό της.

Η δικαστική μάχη, που μεταδόθηκε ζωντανά σε καθημερινή βάση, συγκέντρωσε έντονο ενδιαφέρον καθώς και οι δύο ηθοποιοί άσκησαν σοβαρές κατηγορίες για συναισθηματική, σωματική και λεκτική κακοποίηση ο ένας στον άλλον.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ