Πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη: Αποσωληνώθηκαν οι δύο άντρες που εισέπνευσαν καπνό


Έντεκα άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν συνολικά χθες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μετά τη φωτιά

Προανάκριση διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία για τα ακριβή αίτια της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έχει ήδη γίνει αυτοψία και η συλλογή των στοιχείων από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής, ώστε τις επόμενες μέρες να παραδοθεί το πόρισμα των ειδικών για την εκδήλωση της φωτιάς, από την οποία απεγκλωβίστηκαν με τη συνδρομή της πυροσβεστικής 44 άτομα.

Αποσωληνώθηκαν οι δύο άνδρες στο Παπανικολάου

Έντεκα άτομα, ανάμεσά τους και δύο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν συνολικά χθες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης μετά τη φωτιά. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του thesstoday, στο νοσοκομείο Παπανικολάου αποσωληνώθηκαν οι δύο άνδρες, ηλικίας 20 και 35 ετών.

Μια ακόμη γυναίκα νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της ενώ όλοι οι υπόλοιποι πολίτες που διακομίστηκαν χθες σε τρία νοσοκομεία της πόλης πήραν εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 12 πυροσβεστικά με 40 άνδρες, μεταξύ αυτών και δύο ειδικά κλιμακοφόρα οχήματα για το ενδεχόμενο να χρειαστεί να απεγκλωβιστούν άτομα από τα μπαλκόνια. Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πληροφορίες εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στον ακάλυπτο μεταξύ τριών κτhρίων, πίσω από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ