Τηλεφωνικό σεξ: Συμβουλές για να κάνετε το τέλειο τηλεφωνικό σεξ


Παρά την ευκαιρία για άβολες συναντήσεις, το σεξ μέσω τηλεφώνου μπορεί να είναι μια εκπληκτικά ευχάριστη εμπειρία και για τα δύο μέρη ειδικά αν προσπαθείτε να διατηρήσετε μια σχέση εξ αποστάσεως. Το να λέτε στον σύντροφό σας τις βρώμικες σκέψεις και τις πράξεις σας μέσω τηλεφώνου είναι εκπληκτικά απλό, αλλά είναι κατανοητό ότι πολλοί από εμάς δεν νιώθουμε εγγενώς άνετοι με το να εκφράσουμε όλες τις φαντασιώσεις μας μέσω τηλεφώνου.

  1. Πάρτε τον και περιμένετε την «ενθουσιώδη συγκατάθεσή» του.

Πριν από οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή, είτε ψηφιακή είτε φυσική, είναι σίγουρο ότι θέλετε να λάβετε την ενθουσιώδη συγκατάθεση του συντρόφου σας. Η ενθουσιώδης συναίνεση είναι κάτι περισσότερο από ένα “ναι” – είναι “Ναιαιαιαιαιαιαιαι!”. Αν ντρέπεστε και να το πείτε μπορείτε να του στείλετε μήνυμα για να τον ρωτήσετε με διάφορους τρόπους όπως: «Σε φαντασιώνομαι πολύ τον τελευταίο καιρό· μπορούμε να βρούμε χρόνο να σου πω για τις βρώμικες σκέψεις μου από το τηλέφωνο;» ή “Μου λείπει να κάνω σεξ μαζί σου. Θέλεις να δοκιμάσουμε να κάνουμε σεξ μέσω τηλεφώνου κάποια στιγμή αυτό το Σαββατοκύριακο;” Εάν ο σύντροφός σας διστάζει, μη διστάσετε να τον ρωτήσετε τι δεν του φαίνεται ελκυστικό στο σεξ μέσω τηλεφώνου και δείτε αν μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να προσαρμοστείτε ανάλογα. Για παράδειγμα, εάν ο σύντροφός σας ανησυχεί ότι οι συγκάτοικοί του θα τους ακούσουν, ρωτήστε αν τους αρέσει να κάνουν sexting. Εάν δεν είναι σίγουροι για τα λόγια τους, η συνομιλία μέσω βίντεο ή μηνυμάτων είναι μια εξαιρετική επιλογή.

  1. Ντυθείτε όπως θα κάνατε για ένα κανονικό ραντεβού

Μερικές φορές είναι δύσκολο να νιώθεις ανάλαφρος όταν είσαι ξαπλωμένος με το αθλητικό σου παντελόνι αφού μόλις έχεις φάει το φαγητό σου στον καναπέ. Μπορεί να θέλετε να προσπαθήσετε να φτιάξετε τη διάθεση αφιερώνοντας τον χρόνο σας και προετοιμαζόμενοι για τηλεφωνικό σεξ με τον ίδιο τρόπο που θα προετοιμαζόσασταν για ραντεβού. Συχνά, το να φοράς εσώρουχα ή να γυμνάζεσαι, μπορεί να είναι το ίδιο σέξι για σένα όσο και για όσους σε βλέπουν.

  1. Φροντίστε να εξαλείψετε τους περισπασμούς.

Ακόμα κι αν πρόκειται να παραλείψετε το primping, θα πρέπει να σκεφτείτε το μέρος στο οποίο θα πραγματοποιήσετε την κλήση και να έχετε τα ακουστικά σας φορτισμένα και ότι άλλο χρειαστείτε. Μπορεί να βρίσκεστε σε ξεχωριστά μέρη, αλλά και οι δύο θα πρέπει να βρίσκεστε σε σέξι περιβάλλον όπως ένα κρεβάτι ή μία μπανιέρα. Για σέξι περιβάλλον βοηθούν και τα αρώματα ή το άναμμα κεριών. Θα πρέπει επίσης οπωσδήποτε να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας στη λειτουργία μην ενοχλείτε, γιατί τίποτα δεν σκοτώνει τη διάθεση όπως η λήψη ενός email εργασίας στη μέση του σεξ μέσω τηλεφώνου.

  1. Πάρτε τα πράγματα αργά.

Το τηλεφωνικό σεξουαλικό παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό με το κανονικό παιχνίδι. Μην νομίζετε ότι χρειάζεται να πάτε από το «Γεια» στο «Θέλω να σε δέσω και να σε δαγκώσω» μέσα σε δύο λεπτά. Πάρτε τον χρόνο σας διεγείροντας τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας όπως θα κάνατε κατά τη διάρκεια του κανονικού σεξ.

ΠΗΓΗ


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ