Πόσο πλούσιοι είναι σήμερα οι τρεις πρωταγωνιστές του Harry Potter

O Ron Weasley για κάποιους ήταν αρχικά απλά το τρίτο μέλος της παρέας των βασικών πρωταγωνιστών στις ταινίες Harry Potter. Καθώς όμως η μια ταινία διαδεχόταν την άλλη, όλο και περισσότεροι fans των περιπετειών των νεαρών μάγων του Hogwarts εκτιμούσαν την παρουσία του αδέξιου, κοκκινομάλλη πλάι στην Harry και την Hermione. Έτσι άρχισαν να ανεβαίνουν και οι μετοχές του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Ron ανέβαιναν και οι μετοχές του Rubert Grint.

Ο Grint, 30 ετών σήμερα, είναι από τους πιο αγαπητούς νεαρούς βρετανούς ηθοποιούς και φυσικά από τη συμμετοχή του στις ταινίες έχει εξασφαλίσει αρκετά χρήματα για να περάσει άνετα το υπόλοιπο της ζωή του.

Μια μεγάλη «τρύπα» στην ιστορία του Harry Potter έχει διχάσει τους φαν του
Όταν οι φαν του Harry Potter αποφασίζουν να βρουν τρύπες στην ιστορία της J.K. Rowling, μετατρέπονται στους πιο αμείλικτους ντετέκτιβ. Δείτε το κι έτσι, αν έχεις κλείσει τα 11 και δεν σου ήρθε ποτέ το…

HuffPost Greece / Νάγια Κωστιάνη / 29 Μαΐ 2015
Πρόσφατα μάλιστα, σε συνέντευξή του στο Radio Times αναφέρθηκε στην οικονομική του κατάσταση. «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πόσα έχω (χρήματα). Δεν θα μπορούσα ούτε να υποθέσω. Δεν μου προσφέρει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Απλά με κάνει να αισθάνομαι άνετα και αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Χαίρομαι που είναι είναι εκεί, που υπάρχουν αλλά δεν εστιάζω πολύ σε αυτό».

Ο βρετανικός Τύπος πάντως, που ενδιαφέρεται μάλλον λίγο περισσότερο για το πόσα χρήματα διαθέτει ο Grint έχει κάνει την έρευνά του. Η «καθαρή αξία» λοιπόν του κοκκινομάλλη ηθοποιού ανέρχεται στις 28 εκατ λίρες ενώ αντίστοιχα η καθαρή αξία των συναδέλφων του Daniel Radcliffe (Harry Potter) και Emma Watson (Hermione Granger) ανέρχεται στα 87 και 57 εκατ. λίρες αντίστοιχα.

Αυτή η θεωρία θέλει τον Snape να αποκάλυψε τα πάντα στον Harry Potter από την αρχή με μια μόνο φράση.

H σχέση μεταξύ του Harry Potter και Severus Snape είχε τα πάνω της και τα κάτω της και μέχρι να καταλάβουμε και εμείς τελικά με ποιανού του μέρος είναι ήταν τελικά ο καθηγητής που δίδασκε στους μικρού…

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here