“Μυρίζει αίμα παντού μαμά… Πες τον μπαμπά να μην κλαίει μαμά…” – Το γράμμα που σόκαρε το διαδίκτυο και θα σας κάνει να δακρύσετε…

Αυτή η ιστορία είναι για ένα νεαρό κορίτσι. Ένα κορίτσι που ήταν έξυπνο και άκουγε την μητέρα της. Αλλά και πάλι όλα πήγαν τόσο στραβά

Αυτή η ιστορία δεν είναι απλά για ένα κορίτσι, αλλά για τους χιλιάδες ανθρώπους που αποφασίζουν κάθε  μέρα να καταστρέψουν τις ζωές των άλλων.

Αυτή η συγκεκριμένη ιστορία είναι φανταστική – αλλά το μήνυμα και η σημασία του είναι πολύ σημαντικά.

«Αγαπητή μητέρα,

Πήγα σε ένα πάρτι. Θυμήθηκα τι είπες. Μου είπες να μην πιω, μαμά. Έτσι ήπια μόνο αναψυκτικό.

Ένιωθα πολύ περήφανη, μαμά. Όπως μου είπες ότι θα ένιωθα. Δεν ήπια πριν οδηγήσω, μαμά. Παρόλο που οι άλλοι μου είπαν πως δεν πειράζει.

Ξέρω ότι δεν έκανα λάθος, μαμά. Ξέρω ότι πάντα έχεις δίκιο. Τώρα το πάρτι τέλειωσε, μαμά και όλοι άρχισαν να φεύγουν.

Έτσι έφυγα και εγώ, μαμά. Αλλά όπως βγήκα στον δρόμο. Το άλλο αυτοκίνητο δεν με είδε, μαμά. Και με χτύπησε με πολύ δύναμη.

Καθώς ήμουν εκεί στο πεζοδρόμιο, μαμά. Άκουσα τους αστυνομικούς να λένε. «Ο άλλος τύπος είναι μεθυσμένος,»μαμά. Και τώρα εγώ θα την πληρώσω.

 

Είμαι ξαπλωμένη εκεί, Μαμά… Μακάρι να ήσουν εδώ. Πώς μου συνέβη αυτό, μαμά; Η ζωή μου έσπασε σαν μπαλόνι.

Υπάρχει παντού αίμα γύρω μου, μαμά. Και το περισσότερο είναι δικό μου. Ακούω έναν νοσοκόμο να λέει, μαμά, πως θα πεθάνω σύντομα.

Απλά ήθελα να σου πω, μαμά, σου το ορκίζομαι πως δεν ήπια. Οι άλλοι ήπιαν, μαμά. Οι άλλοι δεν σκέφτηκαν.

Μάλλον ήταν και αυτός στο ίδιο πάρτι. Η μόνη διαφορά είναι ότι εκείνος ήπιε και εγώ θα πεθάνω.

Γιατί πίνουν οι άνθρωποι, μαμά; Μπορεί να σου καταστρέψει την ζωή. Πονάω πάρα πολύ τώρα. Νιώθω σαν να με έχουν μαχαιρώσει.

Ο τύπος που με χτύπησε περπατάει, μαμά, και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο. Είμαι εδώ ξαπλωμένη και πεθαίνω και δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Πες τον αδερφό μου να μην κλαίει, μαμά. Πες τον μπαμπά να είναι γενναίος. Και όταν πάω στον παράδεισο, μαμά, γράψε «Το Κορίτσι του Μπαμπά» στον τάφο μου.

Κάποιος έπρεπε να του το χει πει, μαμά, να μην οδηγεί όταν έχει πιει. Εάν του το είχαν πει, μαμά, θα ήμουν ζωντανή τώρα.

Έχω μια τελευταία ερώτηση, μαμά. Πριν σας αποχαιρετήσω.

Δεν οδήγησα μεθυσμένη. Οπότε γιατί είμαι εγώ αυτή που πεθαίνω;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here