Η Puratos Ελλάς λανσάρει το νέο ενεργό προζύμι Sapore ΕΛΕΝΑ


Παρουσίαση και γευσιγνωσία σε μια ξεχωριστή εκδήλωση

H Puratos Ελλάς, με περισσότερα από 100 χρόνια πορείας στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής και της αυθεντικής Βέλγικης σοκολάτας, ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Sapore ΕΛΕΝΑ, ενός ενεργού προζυμιού αργής ωρίμανσης, με ιδιαίτερα και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, που συνδέεται άρρηκτα με την ελληνική ταυτότητα και προστίθεται στην ήδη μεγάλη και ισχυρή γκάμα προζυμιών της εταιρίας.

Το νέο προϊόν παρουσιάστηκε επίσημα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση της Puratos Ελλάς, παρουσία εκλεκτών συνεργατών της εταιρείας τόσο από την Ελλάδα όσο και από τα κεντρικά γραφεία των Βρυξελλών. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν έξι διαφορετικά είδη ψωμιών που δημιουργήθηκαν, έχοντας ως κύριο συστατικό το νέο προζύμι Sapore ΕΛΕΝΑ.

Sapore-_kit.jpg
Το νέο προζύμι Sapore ΕΛΕΝΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Ιστορία της Puratos στην αρτοποιία και το προζύμι καθώς και για το μέλλον του προζυμιού.

Ο Αντώνης Σαλεβουράκης, Γενικός Διευθυντής της Puratos Ελλάς.

Οι κ.κ Stefan Capell, Business Unit Director Sourdough & Grains, Karl De Smedt, Sourdough Librarian, Ευάγγελος Γουλιαδίτης R&D manager παρουσίασαν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του SAPORE ΕΛΕΝΑ, τον τρόπο δημιουργίας του και την συνεισφορά της Puratos για την διατήρηση της παγκόσμιας παράδοσης του προζυμιού.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για τα συστατικά του νέου προϊόντος, τη διατροφική αξία και τα οφέλη του ψωμιού από προζύμι από τη Σοφία Ελευθερίου, Κλινική Διατροφολόγο. Επιπλέον, οι καλεσμένοι συμμετείχαν και σε ειδική γευσιγνωσία των ψωμιών, σε συνδυασμό με ελαιόλαδα, με τη συμβολή του βραβευμένου εξειδικευμένου ελαιολόγου, Παναγιώτη Παπανικολόπουλου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ