Σακίρα-Πικέ: Αναζητείται η «πέτρα του σκανδάλου» – Του «χρέωσαν» μέχρι και μητέρα συμπαίκτη του


Όργιο φημολογίας επικρατεί τα τελευταία 24ωρα γύρω απο τη σχέση της διάσημης Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα και του διεθνούς άσου των γηπέδων Ζεράρ Πικέ. Δημοσιεύματα αναφέρουν οτι το ζευγάρι παίρνει χωριστούς δρόμους, μετά από απιστία του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Ποια είναι όμως η πέτρα του σκανδάλου;

Ποια είναι η γυναίκα με την οποία ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να απάτησε τη Σακίρα; Τα ισπανικά μέσα είναι σε παροξυσμό μετά από αναφορές ότι ο Πικέ και το είδωλο της ποπ Σακίρα βρίσκονται στα πρόθυρα του χωρισμού. Φήμες λένε οτι η Κολομβιανή σταρ του πενταγράμμου «συνέλαβε» τον βετεράνο αμυντικός της Μπαρτσελόνα επ’αυτοφόρω με άλλη γυναίκα.

Η εφημερίδα El Periodico έγραψε oτι ο ποδοσφαιριστής έχει κατά πάσα πιθανότητα ξελογιαστεί με μία 20χρονη ξανθιά κοπέλα η οποία σπουδάζει και διοργανώνει εκδηλώσεις. Την ίδια στιγμή ωστόσο κάποιοι ανέφεραν οτι η Σακίρα τον έπιασε να ερωτοτροπεί με τη μητέρα του συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Πάμπλο Γκάβι.

«Η γυναίκα με την οποία ο Ζεράρ Πικέ φέρεται να απάτησε τη Σακίρα δεν είναι η μαμά του συμπαίκτη του , παρά τις καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» έγραψε η Daily Star, κανοντας λόγο για fake ειδήσεις σε λογαριασμούς troll στο Twitter. Και το σίριαλ των αποκαλύψεων…καλά κρατεί.

Φήμες και διαψεύσεις

Το El Periodico διευκρίνισε ότι η εν λόγω γυναίκα ήταν στην πραγματικότητα γύρω στα 20 και ξανθιά. Αυτό αποκλείει τη μελαχρινή μητέρα του Γκάβι, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πιστεύεται ότι ονομάζεται Gavinin Anasi. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Η γυναίκα που θα μπορούσε να φτάσει τον Πικέ και τη Σακίρα στα πρόθυρα του χωρισμού είναι μια νεαρή ξανθιά γύρω στα 20. Σπουδάζει και εργάζεται ως οικοδέσποινα εκδηλώσεων».

H μητέρα του Γκάβι (τέρμα δεξιά)Daily Star

Η «θύελλα» των αποκαλύψεων στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ξεκίνησε μετά απο αναφορές οτι το ζευγάρι ζει χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες. Το ρεπορτάζ στην El Periodico υποστηρίζει ότι ο κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στο εργένικο σπίτι του σε σικ συνοικία της Βαρκελώνης και ζει έναν «ελεύθερο τρόπο ζωής» με πάρτι και διασκεδάσεις μέχρι πρωίας.

Περαιτέρω αναφορές υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός διεθνής σύχναζε σε νυχτερινά μαγαζιά με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουίγκ και άλλους φίλους τους, συχνά επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τις δύο ή τρεις το πρωί. Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το θέμα είπε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα: «Η Σακίρα πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Αυτό είναι. Έγινε. Γι’ αυτό υπάρχει απόσταση. Ίσως δεν έχει μείνει τίποτα, αλλά αυτή (η απιστία) πέρασε»

Ποια είναι η Σούζι Κορτέζ;

Ένα ακόμη όνομα κυκλοφορεί ευρέως μετά τη διαμάχη για την υποτιθέμενη απιστία του Ζεράρ Πικέ στη Σακίρα. Η Σούζι Κορτέζ, πιο γνωστή ως «Miss BumBum», εξομολογήθηκε ότι μεταξύ 2016 και 2018 ο Ισπανός αθλητής επικοινώνησε μαζί της μέσω Instagram για να τη ρωτήσει για τα…προσόντα της.

https://www.instagram.com/p/CeVH0_cOo3Y

Το μοντέλο από τη Βραζιλία διαβεβαίωσε για το «La Opinion» ότι ο Πικέ επικοινωνούσε συνεχώς μαζί της και ότι από σεβασμό προς τη Σακίρα δεν είχε πει τίποτα αλλά διαβεβαίωσε ότι «η Σακίρα δεν το άξιζε αυτό».

Γιατί η Σακιρα και ο Πικέ δεν παντρεύτηκαν ποτέ;

Η Σακίρα και ο Πικέ είναι μαζί 12 χρόνια, ξεκινώντας τη σχέση τους το 2011. Έκτοτε απέκτησαν δύο παιδιά. Ωστόσο, δεν έφτασαν ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος είναι απλός, καθώς και οι δύο ισχυρίζονται ότι ήταν πολύ καλύτερα έτσι.

Η τραγουδίστρια είχε πει σε συνέντευξή της στο podcast Planet Weird, ότι δεν της αρέσει η ιδέα να παντρευτεί. «Η ιδέα του γάμου με τρομάζει. Δεν θέλω να σταματήσει να με βλέπει σαν το κορίτσι του. Είναι σαν αυτό το απαγορευμένο φρούτο, προτιμώ να τον κρατάω σε εγρήγορση και να πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά…» .

Από την πλευρά του, ο Πικέ συμφώνησε με τα λόγια της συντρόφου του: «Μου αρέσει ο τρόπος που είμαστε τώρα, ο τρόπος που λειτουργούμε ως ζευγάρι. Και όχι, δεν νιώθουμε ότι χρειάζεται να παντρευτούμε» είχε πει.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ