Εξωγήινος ή φάντασμα; Η βιντεοκλήση που δίχασε το διαδίκτυο! (vid)


Το περιστατικό συνέβη στην Λόρι Σίμονς όταν βιντεοσκοπούσε ένα βίντεο μέσω της εφαρμογής Marco Polo, για να το στείλει στην φίλη της.

Ξαφνικά κατά την διάρκεια του βίντεο μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι πίσω από την 47χρονη γυναικα εμφανίζεται μια φιγούρα που μοιάζει με ένα μικρό αγόρι.

Αμέσως η φίλη της το παρατήρησε και την ρώτησε εάν ήταν μόνη της εκεί γιατί μια φιγούρα φαινόταν από πίσω της, κάνοντας την Λόρι να τρομοκρατηθεί.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το πρόσωπο της φίλης μου έδειχνε τρομαγμένο και ξαφνικά σοβάρεψε. Μένω μόνη και κοίταξα τριγύρω όταν μου το είπε, καθώς ο τρόπος της με πανικόβαλε. Είδε το video και η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει δυνατά. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Είχα πολλές εμπειρίες μεταφυσικών φαινομένων στην ζωή μου, αλλά τίποτα σαν και αυτό. Έχω κλάψει μόλις δύο φορές στην ζωή μου, αλλά το περιστατικό αυτό με ανάγκασε να βάλω τα κλάματα. Έδειξα το video σε συναδέλφους μου και άρχισαν να ουρλιάζουν. Τρόμαξα περισσότερο με τις αντιδράσεις τους. Πιστεύω ότι ήταν το πνεύμα ενός αγοριού 13ων και 14ων ετών, όμως κάποιοι μου είπαν ότι μπορεί να είναι εξωγήινος».

Η Λόρι εκείνο το βράδυ κοιμήθηκε στην φίλη της και την άλλη μέρα έκανε αγιασμό στο σπίτι.

Δείτε το βίντεο:



ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ