Η γη της ελιάς 3/6: H Μαρίνα αθωώνεται γιατί ό,τι έπραξε [trailer]


Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA, “η Γη της Ελιάς” (3/6) θα δούμε πως: η αμηχανία είναι διάχυτη στη συνάντηση μεταξύ Εύας και Στάθη.

Αυτός της λέει ότι τα βρήκε με τον γιό του, αλλά η Εύα περιμένει να ακούσει άλλα πράγματα και υπάρχει μια μικρή ένταση στη συζήτηση.

Η Ασπασία σε συνεννόηση με την Αρετή προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να αλλάξει απόφαση για την Ισπανία. Ο Ανέστης με τον Δημήτρη ξεκινάνε νέες «δουλειές» με μεταφορές ναρκωτικών; Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και Λυκούργος, Μαρίνα, Μάνος, Ευτυχία, Μυρτάλη, Ισμήνη, Στάθης και Ιάκωβος είναι εκεί. Η απόφαση βγαίνει την ίδια ημέρα και η Μαρίνα αθωώνεται γιατί ό,τι έπραξε, το έπραξε ευρισκόμενη σε άμυνα!

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου
Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ
Guest: Μαρία Φιλίππου

Και οι:

Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης
Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2021

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ