Εσπαντρίγιες: Γιατί οι εσπαντρίγιες αποτελούν την καλύτερη καλοκαιρινή επιλογή


Τα σανδάλια εσπαντρίγιες  είναι ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά παπούτσια. Ταιριάζουν με τζιν, φορέματα και σορτς. Είναι επίσης απίστευτα άνετα στο να τα περπατάτε. Είναι το ιδανικό παπούτσι για ταξίδια και περπάτημα την άνοιξη και το καλοκαίρι. Από πλατφόρμες μέχρι τις φλατ εσπαντρίγιες, υπάρχει μια επιλογή για κάθε προσωπικό στυλ, ντύσιμο και περίσταση. Είναι άνετα και κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα.  Αλλά πρώτα, τι είναι οι εσπαντρίγιες; Οι εσπαντρίγιες είναι εξ ορισμού, ένα ελαφρύ παπούτσι από καμβά με πλεκτή σόλα από ίνες από σχοινί εσπάρτο. Ωστόσο, αυτό μεταφράζεται σε πολλά διαφορετικά στυλ εσπαντρίγιας, αλλά είναι το σχοινί εσπάρτο που την κάνει εσπαντρίγια. Από φλατ slip-ons μέχρι σανδάλια και πολλά άλλα. Εφόσον η σόλα είναι σχοινί εσπάρτο, είναι εσπαντρίγια.

Πώς να φορέσετε εσπαντρίγιες

 Μια υπέροχη εσπαντρίγια μπορεί να συνδυάζεται με τόσα πολλά ρούχα. Οι εσπαντρίγιες είναι τόσο ευέλικτες και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα στην ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή μου ντουλάπα. Από φορέματα, μέχρι τζιν και μπλουζάκια.Εδώ είναι μερικές ιδέες για το πώς να φορέσετε τις εσπαντρίγιες για την άνοιξη και το καλοκαίρι με τον σωστό τρόπο.

  • Με τζιν:  Όταν φοράτε τζιν, είναι πραγματικά μια υπέροχη καλοκαιρινή προσθήκη μαζί με μια υπέροχη καλοκαιρινή τσάντα. Μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ εσπαντρίγιας με στενά τζιν όπως κορδόνια, slip-on ή wedge. Αλλά για ένα φαρδύ πόδι, συνιστάται σίγουρα ένα τακούνι!
  • Με φορέματα: Το απόλυτο καλοκαιρινό look, ένα καλοκαιρινό φόρεμα συνδυασμένο με εσπαντρίγια. Προσθέστε ένα ψηλότερο τακούνι σε ένα μίντι ή πιο μακρύ φόρεμα και στη συνέχεια συνδυάστε τα μίνι φορέματα με πιο κοντές γόβες ή ακόμα και μια φλατ εσπαντρίγια.
  • Με ολόσωμες φόρμες. Είναι μία τάση που παίζει πολύ τα τελευταία καλοκαίρια και όχι αδίκως. Αποτελούν ρούχα που μπορείς να τα φορέσεις καλοκαίρι, άνοιη και φθινόπωρο. 

  • Στη δουλειά: Το να φοράς εσπαντρίγιες στη δουλειά δεν αποτελεί ένα δύσκολο σενάριο. Είτε το look σας είναι πιο casual ή πιο επίσημο, οι εσπαντρίγιες σας θα σας αποζημιώσουν!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ