Πώς να προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια


Η αρνητική ενέργεια βρίσκεται παντού γύρω μας. Υπάρχει και στον αέρα και επηρεάζει την αύρα μας χωρίς να το γνωρίζουμε. Όταν η αρνητική ενέργεια βρίσκεται γύρω σας, αποστραγγίζει την θετική δύναμη και σας κάνει να νιώθετε λυπημένοι και καταθλιπτικοί. Η υπερβολική έκθεση στην αρνητική ενέργεια όχι μόνο σας επηρεάζει σε ψυχικό επίπεδο αλλά θα μπορούσε ακόμα και να σας κάνει αδύναμους και άρρωστους. Είναι απαραίτητα αναγκαίο να προστατέψετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια αν θέλετε να ζήσετε μια χαρούμενη και υγιή ζωή.

Εδώ είναι 5 τρόποι για να προστατέψετε τον εαυτό σας από την αρνητική ενέργεια:

1. «Κλείστε» την αύρα σας Η αύρα σας είναι η κύρια πηγή προσέλκυσης των αρνητικών ενεργειών. Όταν είστε χαλαροί, μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 2 μέτρα. Τώρα σκεφτείτε πως βρίσκεστε σε ένα δωμάτιο ή σε ένα δρόμο γεμάτο από ανθρώπους. Μπορείτε να φανταστείτε πόσες αρνητικές «φυσαλίδες» μπορούν να κολλήσουν στην αύρα σας; Θα πρέπει να την «κλείσετε» σε τέτοιες περιστάσεις. Μπορείτε να το κάνετε σταυρώνοντας τα πόδια και τα χέρια ενώ κάθεστε, αυτό θα την συμμαζέψει, ή θα μπορούσατε να ζητήσετε από την αύρα σας να μαζευτεί μόνο γύρω από το φυσικό σώμα σας. Δεν είναι κάτι το φανταστικό. Είναι σαν να δίνετε εντολή στο χέρι σας να σηκώσει ένα ποτήρι.

2. Να ξέρετε τους γύρω σας Όταν θέλετε να προστατευτείτε από την αρνητική ενέργεια, είναι ζωτικό να μείνετε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους και ενέργειες. Για παράδειγμα, σε μια αγχωτική συνάντηση ή σε μια παρέα εθισμένων δεν κερδίζετε κάποια θετική ενέργεια για τον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να περιορίσετε τον χρόνο σας σε τέτοια μέρη και με τέτοιους ανθρώπους.

3. Μην αντιδράτε στην αρνητικότητα Κατά τη διάρκεια ενός καβγά, μην αντιδράτε στην αρνητική ενέργεια αλλά παραμείνετε ήρεμοι και ατάραχοι. Να έχετε θετικές σκέψεις, έτσι ώστε να μην επηρεασθείτε από την αρνητική δύναμη του «αντιπάλου». Όταν δεν αντιδράτε, περιβάλλεστε από ουδέτερη ή θετική ενέργεια που είναι αρκετά δυνατή για να αποκρούσει την αρνητική ενέργεια.

4. Να διαλογίζεστε και να αθλείστε καθημερινά Η ψυχική υγεία προέρχεται από τον διαλογισμό ενώ η φυσική χρειάζεται άθληση. Προσθέστε και τις δύο στην καθημερινότητα σας για να χαμηλώσετε την επίδραση των ανεπιθύμητων ενεργειών. Όπως η άσκηση καθαρίζει το αίμα προσθέτοντας περισσότερο οξυγόνο, ο διαλογισμός καθαρίζει την αύρα προσθέτοντας θετική και ουδέτερη ενέργεια.

5. Χτίστε μια ενεργειακή ασπίδα γύρω σας Η ενεργειακή ασπίδα είναι μια φανταστική ασπίδα που περιβάλλει το σώμα σας. Ο στόχος της είναι να σας προστατέψει από την βλαβερή ενέργεια. Μπορείτε να χτίσετε αυτή την ασπίδα χρησιμοποιώντας την δύναμη του εγκεφάλου. Με την διαίσθηση, δίνετε εντολή στο μυαλό να φτιάξει μια ασπίδα που είναι αρκετά δυνατή να αντικρούσει την αρνητική ενέργεια. Ορίστε τον χρόνο της, για παράδειγμα έξι ώρες και κάντε την ανθεκτική στις φυσικές επιθέσεις. Τώρα χρειάζεται να οραματιστείτε την ασπίδα γύρω σας για να προστατευθείτε. Θεωρήστε πως σας διαπερνά εσωτερικά, που σημαίνει ότι μπορείτε να στείλετε ενέργεια έξω αλλά δεν μπορείτε να δεχθείτε. Μπορείτε επίσης να οραματιστείτε το χρώμα της ασπίδας και να ορίσετε διαφορετικά χρώματα για διαφορετικές δυνάμεις. Όταν πρόκειται να πάτε σε ένα μέρος με αρνητική ενέργεια, χτίστε αυτή την ασπίδα γύρω σας και τότε φύγετε από το σπίτι σας.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ