Tζόνι Ντεπ: Τι έκανε ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης που τον δικαίωσε


Ο Τζόνι Ντεπ «ρόκαρε» αλλά δεν έκανε χλιδάτο πάρτι χιλιάδων δολαρίων, λίγες ώρες πριν από την ετυμηγορία, όπως έγραψαν πολλές ταμπλόιντ

Ο Τζόνι Ντεπ δεν έκανε πάρτι στο Λονδίνο ώρες πριν οι ένορκοι γνωμοδοτήσουν υπέρ του στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, είπαν πηγές στη New York Post, διαψεύδοντας τις φήμες που ήθελαν τον ηθοποιό να διοργανώνει ένα μεγάλο, χλιδάτο event.

Ο 58χρονος Ντεπ σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει ξόδεψε περισσότερα από 300.000 δολάρια για την εκδήλωση, η οποία φέρεται να κράτησε μέχρι τις 5 το πρωί και στην οποία διάφοροι διάσημοι, ανάμεσά τους και η πρώην κοπέλα της Κέιτ Μος χόρευαν μουσική techno.

«Ο χώρος είχε κλείσει σε περίπτωση που κάποιος ήθελε να κάνει κάτι αλλά ακυρώθηκε», είπε μια πηγή, διαψεύδοντας μια αναφορά που ισχυριζόταν ότι ο ηθοποιός ξόδεψε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στο hotspot του Nότινγκ Χιλ Laylow.

Ωστόσο, η Post είδε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνουν ότι η εκδήλωση ακυρώθηκε πριν πραγματοποιηθεί. Ο Ντεπ δεν ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ακούσει την ετυμηγορία της περασμένης Τετάρτης επειδή είχε ταξιδέψει στην Αγγλία μέρες νωρίτερα για επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανέφεραν πηγές.

Ο ηθοποιός είχε περάσει το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης στη σκηνή σε συναυλίες του Τζεφ Μπεκ: δύο στο Σέφιλντ και μία στο Λονδίνο, εμφανιζόμενος στη σκηνή με τον Άγγλο κιθαρίστα.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» έπαιζε σε συναυλία στο Gateshead της Βόρειας Αγγλίας, την επόμενη μέρα που η κριτική επιτροπή του επιδίκασε 10,4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση. «Ο Ντεπ πήγε κατευθείαν από τη συναυλία στο Γκέιτχεντ με το λεωφορείο του», είπε μία πηγή.

«Έχουμε email για να αποδείξουμε ότι το πάρτι ακυρώθηκε», είπε μια άλλη πηγή. «Πήγε κατευθείαν από τη συναυλία στο Gateshead, έξι ώρες οδικώς.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ