Δολοφονία στα Πατήσια: «Σκότωσα τον αδελφό μου γιατί με χτυπούσε»


Ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας 59χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 69χρονο αδελφό του.

«Με χτυπούσε και δεν μου φερόταν καλά. Είχαμε προσωπικές και οικονομικές διαφορές για το σπίτι» ανέφερε στους αστυνομικούς.

«Γειά σας, σκότωσα τον αδελφό μου»

Ο 59χρονος σκότωσε τον αδελφό του και στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Η δολοφονία έγινε στην οδό Καυταντζόγλου 15 και στη συνέχεια πήγε μόνος του στο ΑΤ της περιοχής. Τα πρώτα του λόγια ήταν: Γειά σας, σκότωσα τον αδελφό μου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, ενώ κάποιες άλλες πληροφορίες αναφέρους πως τα αίτια μάλλον ήταν οικονομικά, καθώς το θύμα έπαιρνε συνεχώς χρήματα από τον δράστη με πρόσχημα τις ανάγκες του σπιτιού, τα όποια όμως σκορπούσε στον τζόγο.

«Τον φρόντιζα εγώ γιατί έχω μαγαζί δίπλα. Του έφερνα φαγητό καφέ, γάλα. Ήταν πολύ καλό παιδί. Δεν είχε οικονομικά προβλήματα, είχε βγει στη σύνταξη. Πιστεύω πως έκανε κακό γιατί αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν έπαιρνε τα φάρμακα του σωστά, στις ώρες του και ούτε καθημερινά. Πήγαινε τακτικά στον γιατρό. Όλοι τον πρόσεχαν ήταν φιλότιμος Τον τελευταίο καιρό ήταν επιθετικός. Ειδικά με τον αδερφό του», ανέφερε γείτονας για τον 59χρονο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ