Έχει γούστο τώρα να βγει ο Ράμα και να μας ζητήσει τα ρέστα για το βιασμό του… Αλέκου

Μετά το θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Αλβανίας, υπάρχει πραγματικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

Με αφορμή τη δολοφονία του 18χρονου Αλβανού στη Καβάλα την περασμένη εβδομάδα και πριν ακόμα διαπιστωθεί ποιος και γιατί καθάρισε το νεαρό Αλβανό, ο Έντι Ράμα ο “αδιάφθαρτος” και “νοικοκύρης” Αλβανός πρωθυπουργός, με εμπρηστικές δηλώσεις κατηγόρησε την Ελλάδα και τους Έλληνες, ότι δήθεν σκοτώνουν τους ομοεθνείς του.

Και μείναμε όλοι παγωτό. Όχι για τη μαλακία που τον δέρνει και τις παπάτζες που ξεστομίζει, αλλά για το γεγονός ότι τα τελευταία 20 χρόνια είναι αναρίθμητες οι δολοφονίες Ελλήνων από Αλβανούς και μάλιστα μέσα στην ίδια τη χώρα μας.

Τελικά, τον 18χρονο Αλβανό τον σκότωσε πυροβολώντας τον ένας 17χρονος. Μαντέψτε από που ήταν. Μα φυσικά, από Αλβανία. Επίσης γιατί τον σκότωσε. Μα φυσικά για οικονομικές διαφορές. Και ξαναμαντέψτε γιατί είχαν οικονομικές διαφορές. Μα φυσικά για ναρκωτικά.

Χθες το μεσημέρι, ο Αλεξάνδρο (ή Αλέκος όπως τον φώναζαν στη Ρόδο) Λουτσάι πέρασε το κατώφλι των φυλακών του Αυλώνα. Η τιμωρία του δεν ήταν ο εγκλεισμός του, αλλά τα παλικάρια που τον περίμεναν εκεί. Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα των Ρωσοπόντιων με τους Αλβανούς. Ρωσοπόντιοι λοιπόν παρέα με μερικούς αθίγγανους έκαναν “φινιστρίνι” τον Αλέκο.

Θα ήθελα και θα θέλατε φαντάζομαι να είχαμε το βίντεο των τελευταίων στιγμών της Ελένης και να συγκρίνουμε τον τρόμο που ένιωθε ανάμεσα στα τρία κτήνη (για το τρίτο που ακόμα απολαμβάνει την ελευθερία του έρχεται η σειρά του) που την χτυπούσαν δίχως έλεος επειδή δεν στήθηκε και είπε όχι στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι βιαστές στο εξωτερικό αντιμετωπίζονται με τη χειρότερη των ποινών μέσα στα ίδια τα σωφρονιστικά ιδρύματα. Οι κρατούμενοι ανά τον κόσμο δεν συγχωρούν.

Οι κρατούμενοι μπορεί να έχουν κάνει τα πιο ειδεχθή εγκλήματα. Να έχουν σκοτώσει, μαχαιρώσει, να έχουν κάνει ένοπλες ληστείες κ.α. Αλλά δεν συγχωρούν παιδόφιλους και βιαστές.

Με το σημερινό γεγονός, όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες δηλώσεις του Αλβανού πρωθυπουργού. Τις φανταζόμαστε κάπως έτσι:

“Οι Έλληνες είναι ένας αμόρφωτος και ρατσιστής λαός που βιάζει και σκοτώνει τους Αλβανούς επικροτώντας τέτοιες πράξεις…”

ΥΓ.: Για να λέμε τα σύκα σύκα, περιμένουμε και τα μαντάτα για τη τύχη και του φιλαράκου του Αλέκου, του άλλου σκληρού, του Ροδίτη Μανώλη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here