Βασίλισσα Ελισάβετ: Απαγόρευσε τις φωτογραφίες κατά τη συνάντησή της με την μικρή Λίλιμπετ


Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να απαγόρευσε στον Χάρι και τη Μέγκαν να φέρουν φωτογράφο κατά τη συνάντηση για πρώτη φορά με τη δισέγγονή της, Λίλιμπετ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με τη Daily Mail, φέρεται να γνώρισε την κόρη του Χάρι και της Μέγκαν την Πέμπτη (2/6). Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ήθελαν έναν ιδιωτικό φωτογράφο να απαθανατίσει τη στιγμή που η κόρη τους γνώρισε τη συνονόματή της, ανέφερε η Sun. Ωστόσο, φέρεται να τους είπαν «δεν υπάρχει περίπτωση» επειδή ήταν μια «ιδιωτική οικογενειακή συνάντηση».

Η τελευταία «επίσημη» εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν ήταν την Παρασκευή στην τελετή των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου πριν πετάξουν πίσω στο σπίτι τους όταν ξεκίνησε ο εορτασμός για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο την Κυριακή.

Το ζευγάρι, που απουσίαζε σε μεγάλο βαθμό από τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας στον θρόνο, πέρασε πολύ χρόνο στο Frogmore Cottage κατά τη διάρκεια της παραμονής του και διοργάνωσε ένα «χαλαρό» πάρτι για τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ στην κατοικία Windsor.

Δεν παρευρέθηκαν στο Platinum Party και έμειναν στο Windsor στο πλευρό της Βασίλισσας για να παρακολουθήσουν μαζί τη συναυλία, σύμφωνα με πληροφορίες.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ