Θεσσαλονίκη: Εφιάλτης για 24χρονη – Την εξέδιδαν μέσω διαδικτύου


Σοκ στη Θεσσαλονίκη με 24χρονη που την εξέδιδαν στο διαδίκτυο με τη χρήση λεκτικής και σωματικής βίας. Συνελήφθη ένας εκ των δύο δραστών και έχε οδηγηθεί στην Εισαγγελία. 

Σοκαρισμένη η Θεσσαλονίκη από την υπόθεση εμπορίας 24χρονης υπηκόου της Ρουμανίας στο διαδίκτυο από δύο άνδρες ηλικίας 29 και 28 χρονών.

Η 24χρονη γυναίκα κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας του Λευκού Πύργου τους δύο άνδρες. Σύμφωνα με τα όσα είπε, από τον Ιούνιο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2022 ο 29χρονος με τη χρήση απειλών, ψυχολογικής και σωματικής βίας την εκμεταλλευόταν με επ’ αμοιβή έκδοση σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τα έσοδα από την έκδοση της κοπέλας να καταλήγουν σε αυτόν.

Σε συνέχεια, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γυναίκα στις αρχές ένας 28χρονος ημεδαπός από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2022 χρησιμοποιούσε και εκείνος απειλές και βία και την εξέδιδε επ’ αμοιβή σε διαμέρισμα που ενοικίαζε για τον σκοπό αυτό στο κέντρο της πόλης. Ο 28χρονος έβρισκε πελάτες μέσω ιστοσελίδας που είχε δημιουργήσει για τον σκοπό αυτό.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 28χρονου ημεδαπού, την Τρίτη (7/6) πρωινές ώρες, τον οποίο εντόπισε στο διαμέρισμά του, στην Καλαμαριά. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1 πιστόλι που περιείχε 2 φυσίγγια
  • 1 αεροβόλο πιστόλι
  • 282 φυσίγγια και 16 κάλυκες
  • Μικροποσότητα κάνναβης
  • Χρηματικό ποσό 1.130€
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Σε βάρος του συλληφθέντα υφίστανται περιοριστικοί όροι και του έχει επιβληθεί ποινή κάθειρξης 5 ετών και 1 μήνα με αναστολή, για εμπορία ναρκωτικών.

Επιπλέον έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του 29χρονου Αλβανού υπηκόου σε βάρος του οποίου έχει σχηματισθεί δικογραφία για εμπορία ανθρώπων και παραβάσεις των Νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στην Εισαγγελία ενώ η 24χρονη κοπέλα έχει μεταβεί σε ξενώνα βραχυπρόθεσμης φιλοξενίας για διασωθέντα θύματα που έχουν διαφύγει από κυκλώματα εκμετάλλευσης.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ