Σακίρα-Πικέ: Γιατί είναι έξαλλος ο ποδοσφαιριστής με την πρώην αγαπημένη του;


Το «σίριαλ» του πολύκροτου χωρισμού της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ συνεχίζεται, με τον ισπανικό Τύπο να δημοσιεύει διαρκώς φήμες και πληροφορίες για τη σχέση των δύο αστέρων

Ο χωρισμός του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ και της Κολομβιανής τραγουδίστριας Σακίρα συνεχίζει να πυροδοτεί φήμες και να απασχολεί το σκανδαλοθηρικό Τύπο. Ο Πικέ και η Σακίρα σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χωρίσει εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες.

Από τότε η επικοινωνία τους είναι περίπλοκη γιατί εκείνη φέρεται να είναι ακόμα ερωτευμένη, ενώ εκείνος όπως όλα δείχνουν έχει γυρίσει σελίδα. Η ποπ σταρ μάλιστα φέρεται να του πρότεινε επανασύνδεση δύο φορές, εκείνος όμως δε θέλησε να ξαναπροσπαθήσουν.

Η απομάκρυνση εδώ και μήνες

Πηγές κοντά στον Καταλανό αθλητή εξηγούν ότι η σχέση τους είχε φθαρεί εδώ και πολύ καιρό και ότι η ρήξη δεν έχει γυναικείο όνομα, όπως οργιάζουν οι φήμες στον ισπανικό Τύπο. Δεν είναι και ούτε θα είναι οι μόνοι που θα έχουν συμφωνίες και διαφωνίες που μόνο οι ίδιοι θα μπορούν να αποκαλύψουν.

Ο Πικέ όμως μέσα σε όλο αυτό το «σίριαλ» είναι αναστατωμένος από την εξέλιξη των γεγονότων. Δεν συγχωρεί ούτε ξεχνά την…προδοσία όπως την βαφτίζουν οι κοντινοί του άνθρωποι της Σακίρα, η οποία επέτρεψε στους κοντινούς της ανθρώπους να εξηγήσουν στην τηλεόραση ότι είναι αδύναμη και δακρυσμένη, ότι υποφέρει και θρηνεί, σαν να είναι η κατάσταση για τον ίδιο ευχάριστη ή συνηθισμένη.

«Μα τι νομίζετε ότι είναι όλη μέρα με τη μία ή με την άλλη;»

Οι ιδιωτικές και δημόσιες εξομολογήσεις δεν εξελίσσονται καλά γιατί και οι δύο είχαν κώδικες που τώρα φαίνεται να έχουν σπάσει. «Μα τι νομίζετε ότι είναι όλη μέρα με τη μία ή με την άλλη; Παρακαλώ, πρέπει να είμαστε λίγο σοβαροί με αυτά και να θυμόμαστε ότι ο καθένας διαχειρίζεται το χωρισμό του όπως μπορεί», εξηγεί πηγή κοντά στον παίκτη, όπως δημοσιεύτηκε την Τετάρτη (8/6) από την ισπανική εφημερίδα ABC.

Οι διαφορές μεταξύ τους είναι εμφανείς. Πλέον φουντώνουν οι εικασίες για ένα μέλλον στο οποίο θα μπορούσαν να υπάρξουν ασυμφωνίες σχετικά με την επιμέλεια των δύο τους παιδιών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ