Survivor 09/06: Αντίστροφη μέτρηση για Βρισηΐδα, Σπύρο και Τάλα [trailer]


Το Survivor 5 οδηγείται στο τέλος αυτής της εβδομάδας που διανύουμε με πολλές στιγμές αγωνίας, με την κορύφωση να έρχεται στο συμβούλιο του νησιού, αφού ένας πολύ ισχυρός παίκτης θα αποχωρήσει.

Ο πόλεμος γίνεται ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου. Μπορεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ να είναι ο τελευταίος υποψήφιος, που βγήκε από την κάλπη, και μάλιστα δοκιμαζόμενος για πρώτη φορά, αλλά το πρώην ζευγάρι φυσικά μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο realityεπιβίωσης εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Survivor 09/06: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Το τελευταίο έπαθλο της εβδομάδας περιμένει τους παίκτες, οι οποίοι αναμένεται να τα δώσουν όλα. Ωστόσο, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Συμβούλιο του Νησιού, εκεί όπου οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση πρόκειται να μάθουν ποιος φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, τόσο κοντά στο τέρμα. Τα προγνωστικά θέλουν να φεύγει ο Σπύρος Μαρτίκας, αλλά μόνο ο Γιώργος Ταλάντσεφ φαίνεται πως μπορεί να ανασάνει με ηρεμία. Οι άλλοι δύο, δηλαδή ο Σπύρος και η Βρισηΐδα, είναι επίφοβοι να αποχωρήσουν. Λίγες ώρες έμειναν μόνο, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ