ΗΠΑ: Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες από την επίθεση ενόπλου στο Μέριλαντ


Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι  τρεις τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος εισέβαλε σε εργοστάσιο στο Σμίθσμπουργκ, στο δυτικό Μέριλαντ των ΗΠΑ το απόγευμα της Πέμπτης (τοπική ώρα) και άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων, σύμφωνα με τις αρχές.

Οι σφαίρες του ενόπλου τραυμάτισαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι τρεις κατέληξαν στο σημείο, ενώ ο τέταρτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνελήφθη ο δράστης

Ο δράστης διέφυγε από το σημείο και εντοπίστηκε λίγο αργότερα από την Πολιτειακή Αστυνομία του Μέριλαντ. Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του υπόπτου και ενός αστυνόμου. Και οι δύο τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για ιατρική περίθαλψη.

Οι αρχές συνέλαβαν το δράστη, ο οποίος είναι ζωντανός, δήλωσαν αξιωματούχοι, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.

Αρχικά, το γραφείο του σερίφη είχε κάνει αναφορά για «πολλά θύματα» από επίθεση ενόπλου στο Σμίθσμπουργκ του Μέριλαντ υπογραμμίζοντας ότι ο φερόμενος ως δράστης «δεν αποτελεί πλέον απειλή για την κοινότητα».

Ο ένοπλος άνοιξε πυρ μέσα σε εργοστάσιο του δυτικού Μέριλαντ, σκοτώνοντας αρκετούς ανθρώπους, είχε μεταδώσει το δίκτυο NBC.

Η πόλη Σμίθσμπουργκ βρίσκεται περίπου 110 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ουάσινγκτον.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ