Μπέκαμ: Πώς ένα τζάκι στο εξοχικό τους, έφερε αντιδράσεις οικολόγων – «Μπλόκο» και από τη πολεοδομία


Πριν δύο χρόνια ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ ανακοίνωσαν ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα νησί στο κέντρο της λίμνης που υπάρχει ήδη στην έκτασή τους – Η είδησης είχε εξοργίσει τους ντόπιους – Το σίριαλ της πολυτελούς έπευλης στο Κότσγουολντς συνεχίζεται με τη δημιουργία ενός τζακιού

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εξοχική κατοικία των Μπέκαμ στο Κότσγουολντς, απασχολεί τα βρετανικά ΜΜΕ.

Η πολυτελέστατη κατοικία που αποτελείται από 10 κρεβατοκάμαρες και 6 μπάνια, κατάφυτους κήπους και ένα μεγάλο γήπεδο, για να μπορούν η μικρή Χάρπερ και τ’ αδέρφια της να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολλές πρωτοσέλιδο αφού το διάσημο ζευγάρι το προβάλει και στα social media.

Πριν δύο χρόνια ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια ανακοίνωσαν ότι θέλουν να δημιουργήσουν ένα νησί στο κέντρο της λίμνης που υπάρχει ήδη στην έκτασή τους. Η αίτησή τους στο περιφερειακό συμβούλιο του δυτικού Οξφορντσάιρ είχε εξοργίσει τους ντόπιους.

Το σχέδιο του σπιτιού των Μπέκαμ.

Αυτή την φορά μια άλλη… προσθήκη που θέλουν να κάνουν έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των οικολόγων.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ που προβάλουν εαυτούς ως περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένοι, προσπαθούν να το τελευταίο διάστημα να πάρουν άδεια από την βρετανική πολεοδομία άδεια για την δημιουργία τζακιού που όπως λένε οι οικολογικές οργανώσεις θα επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Ωστόσο, το θέμα έχει κολλήσει αφού τα «θέλω» του διάσημου ζευγαριού έρχονται αντίθετα και με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για μια φιλοπεριβαλλοντική πολιτική.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ