Καλλιθέα: Συνελήφθη η 52χρονη σύντροφος του 60χρονου που μαχαιρώθηκε – Στη ΜΕΘ του Λαϊκού το θύμα


Καλλιθέα: Στη σύλληψη της 52χρονης συντρόφου του 60χρονου άνδρα που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Λαικού νοσοκομείου, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέκυψαν στοιχεία για την 52χρονη, η οποία κατηγορείται και για παράνομη οπλοφορία καθώς στην κατοχή της βρέθηκε ένα στιλέτο. Την ίδια ώρα, ο 60χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, αφού το τραύμα στην κοιλιακή χώρα που είχε ήταν σοβαρό.

Ο άτυχος άντρας είναι άστεγος και φιλοξενούνταν στο υπόγειο διαμέρισμα της 52χρονης Ελληνίδας συντρόφου του στην οδό Σωκράτους στην Καλλιθέα.

Η 52χρονη κάλεσε στις 6.00 το πρωί του Σαββάτου στο ΕΚΑΒ αναφέροντας ότι ο 60χρονος έχει τραυματιστεί σοβαρά. Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο, όπου ακολούθησε το χειρουργείο και η νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κάλεσαν αμέσως την 52χρονη για κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, στην κατοχή της βρέθηκε ένα στιλέτο και για το λόγο αναμένεται να σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για παράνομη οπλοφορία. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης προσθέτουν ότι από την έρευνα προέκυψε ότι κατά το παρελθόν είχε απειλήσει λεκτικά πρώην σύντροφό της. Συγκεκριμένα φέρεται να τον είχε απειλήσει ότι θα τον τραυματίσει με αιχμηρό αντικείμενο.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας, που συνεχίζει την έρευνα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ