Αγωνία για τον Όζι Όζμπορν και το χειρουργείο «που θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του»


Τηγ αγωνία για τον Όζι Όζμπορν πυροδότησε η σύζυγός του

Ανησυχία έχουν προκαλέσει στους φίλους της ροκ τα όσα είπε για τον μεγάλο Όζι Όζμπορν η σύζυγός του, Σάρον, η οποία έκανε λόγο για μια χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί ο 73χρονος τραγουδιστής.

Αυτό που έχει προκαλέσει ανησυχία είναι το γεγονός ότι η Σάρον Όζμπορν είπε ότι το χειρουργείο αυτό «θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του».

Η αποκάλυψη της συζύγου του Όζι Όζμπρον έγινε στο πλαίσιο τηλεοπτικής της συνέντευξης σε βρετανικό κανάλι κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στο Λος Άντζελες για να είναι στο πλευρό του επί 40 ετών συντρόφου της.

«Θα έχει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο τη Δευτέρα (σ.σ. σήμερα 13/06) το οποίο θα καθορίσει το υπόλοιπο της ζωής του» δήλωσε η Σάρα Όζμπορν χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες αν και το τελευταίο διάστημα ο διάσημος ρόκερ είχε εκφράσει παράπονα για πόνους στον αυχένα

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του τον Μάιο ο τραγουδιστής των Black Sabbath έλεγε ότι δεν είχαν σταματήσει οι πόνοι από την πτώση που είχε με το ποδήλατό του το 2003. «Περιμένω και άλλα χειρουργεία για τον αυχένα μου. Δεν μπορώ να περπατήσω καλά. Κάνω φυσικοθεραπεία κάθε ημέρα. Είμαι κάπως καλύτερα αλλά σε καμία περίπτωση σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεκινήσω εκ νέου περιοδείες» έλεγε χαρακτηριστικά ο Όζι Όζμπορν.

Η σύζυγός του από την πλευρά της είχε εκφράσει την ελπίδα να γιορτάσουν μαζί την 40η επέτειο γάμου τους τον Ιούλιο χωρίς να είναι βέβαιη ότι αυτό θα συμβεί λέγοντας «όλα εξαρτώνται από τον Όζι».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ