Long Island Hospitality Ball: Η Εκδήλωση για τη 10η επέτειο για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού


Long Island Hospitality Ball: Θα φιλοξενήσει εκδήλωση για τη 10η επέτειο για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού Η Long Island Hospitality Ball θα φιλοξενήσει την 10η επέτειο εκδήλωσής της, σε μια προσπάθεια καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού. Για έκτη χρονιά, θα ωφεληθεί το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M. Baldwin. Θα πραγματοποιηθεί στο Crest Hollow Country Club στο Woodbury στο Long Island της Νέας Υόρκης, τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, από τις 7 μ.μ. έως τις 12:30 π.μ.

Στο πνεύμα της γενναιοδωρίας, τρεις συνομήλικοι του κλάδου θα τιμηθούν το 2022 για τα επιτεύγματά τους:

ο Greg Clement, ο αντιπρόεδρος των Commercial Operations New York State, Southern Glazer’s Wine and Spirits, καθώς και ο Keith Hart, Πρόεδρος του Hart Agency και Πρόεδρος του Long Island Hospitality Ball.

Επιπλέον, η Carol Silva, βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος του News 12, θα λάβει το Βραβείο «Ed Lowe Media Award».

Φέτος, ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν 500.000 $ για τον παραλήπτη και συνεργάτη τους στην καταπολέμηση του καρκίνου, το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M. Baldwin.

Το Long Island Hospitality Ball (LIHB) επιδεικνύει τα ταλέντα του στη φιλοξενία, παρουσιάζοντας προσφορές από τα κορυφαία εστιατόρια της περιοχής, μάρκες κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών, νυχτερινά κέντρα και διασκεδαστές, καθώς και ξενοδοχεία και αίθουσες εστίασης. Το LIHB ιδρύθηκε το 2011 από τον Keith Hart και το Διοικητικό Συμβούλιο του LIHB. Ο κ. Χαρτ είναι γκουρού του κλάδου της φιλοξενίας και επιζών από καρκίνο. Η προσωπική του μάχη με τον καρκίνο βρίσκεται τώρα σε ύφεση και τον ενέπνευσε να συσπειρώσει τη βιομηχανία για να συμμετάσχει στη μάχη κατά του καρκίνου.

Τα κορυφαία συγκροτήματα και οι διασκεδαστές του Long Island, συμπεριλαμβανομένου του Michael DelGuidice του Big Shot στην κεντρική σκηνή με λίγη βοήθεια από τους φίλους του και στην εσωτερική σκηνή “DJ Theo”, “That 70’s Band” και μερικούς από τους αγαπημένους καλλιτέχνες ηχογράφησης μαζί με άλλους ερμηνευτές σε όλη την ιδιοκτησία και όλη τη βραδιά που θα ονομαστεί αργότερα. Αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί διάσημοι και αστέρες του αθλητισμού.

Αυτή η εκδήλωση είναι μια εκδήλωση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, βροχή ή λάμψη.

Η φιλάνθρωπος Carol M. Baldwin δεν ήταν μόνο η ιδρυτής, ήταν επιζώσα από καρκίνο του μαστού. Η οικογένεια Baldwin πιστεύει ακράδαντα ότι το κλειδί για την εύρεση μιας θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού είναι η παροχή της απαραίτητης χρηματοδότησης που θα επιτρέψει στους ερευνητές να μάθουν περισσότερα για αυτήν την ασθένεια. Έχουν σημειωθεί πολλές σημαντικές πρόοδοι στις μεθόδους ανίχνευσης και θεραπείας για τον καρκίνο του μαστού, ωστόσο, πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να χάνουν τη μάχη τους κάθε χρόνο καθώς υποκύπτουν στις καταστροφικές συνέπειες αυτής της ασθένειας.

Η αποστολή τους είναι να βρουν μια θεραπεία – τίποτα λιγότερο.

Το Ταμείο Έρευνας για τον Καρκίνο του Μαστού Carol M. Baldwin έχει χορηγήσει σχεδόν 100 ερευνητικές υποτροφίες συνολικού ύψους άνω των 5 εκατομμυρίων δολαρίων για ιατρική έρευνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ