Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο σύζυγος της δεν θα πάρει ούτε cent αν χωρίσουν – To αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο


Ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ από την περιουσία της αν χωρίσουν αφού το ζευγάρι υπέγραψε αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο

Ο νέος σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, Σαμ Ασγκάρι δεν θα πάρει ούτε ένα σεντ από την περιουσία της αν χωρίσουν αφού το ζευγάρι υπέγραψε αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το έγγραφο θα επιτρέψει και στους δυο νεόνυμφους να κρατήσουν όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν πριν παντρευτούν Εάν η 28χρονη τραγουδίστρια χωρίσει, θα διατηρήσει την τεράστια περιουσία της Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η ομάδα της Σπίαρς που προέτρεψε το ζευγάρι να υπογράψει το έγγραφο.

Η 40χρονη σούπερ σταρ της ποπ και ο 28χρονος επίδοξος ηθοποιός προστατεύονται και οι δύο βάσει της συμφωνίας, ανέφερε το TMZ. Υπό τους όρους του εγγράφου, αν οι δυο τους χώριζαν, ο Σαμ δεν θα έπαιρνε ούτε ένα σεντ από τα δεκάδες εκατομμύρια που απέκτησε η Μπρίτνεϊπριν παντρευτεί.

Το συμβόλαιο περιγράφεται ως «σιδερένιο» και η τραγουδίστρια έχει σίγουρα πολλά περιουσιακά στοιχεία να προστατεύσει. Δεν είναι σαφές εάν ο Σαμ θα μπορούσε να αποκτήσει μέρος των χρημάτων που κερδίζει η γυναίκα του όσο είναι παντρεμένοι, εάν χωρίσουν στο μέλλον.

Αν και είχε πει πως δεν την ενδιαφέρει να κάνει εμφανίσεις ή περιοδείες για όσο διάστημα ήταν υπό καθεστώς κηδεμονίας, η Μπρίτνεϊ ίσως ενδιαφέρεται τώρα να επιστρέψει στη μουσική της καριέρα. Από πέρυσι, η πετυχημένη ποπ σταρ είχε καθαρή περιουσία περίπου 60 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους New York Times.

Το New Yorker είχε γράψει προηγουμένως ότι η τραγουδίστρια είχε μια περιουσία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά είχε μειωθεί μόνο σε «μερικά εκατομμύρια δολάρια» όταν μπήκε σε καθεστώς κηδεμονίας το 2008.

Βάσει της συμφωνίας η τραγουδίστρια έπαιρνε ένα επίδομα ύψους 2.000 δολαρίων την εβδομάδα, ενώ ο πατέρας της λάμβανε 16.000 δολάρια το μήνα για τη διαχείριση της κηδεμονίας. Ο πρώην δικηγόρος της έλαβε ετήσιο μισθό 520.000 δολάρια.

Η Μπρίτνεϊ είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο και για τον προηγούμενο γάμο της με τον Kέβιν Φεντερλάιν. Το πρώην ζευγάρι έχει δύο έφηβους γιους: τον 16χρονο Σον και τον 15χρονο Τζέιντεν. Από τότε που παντρεύτηκε τον Σαμ, η Μπρίτνεϊ γιορτάζει την ένωση τους στο Instagram με επιλεγμένα στιγμιότυπα από τη γιορτή.

«Τα παραμύθια είναι αληθινά», έγραψε στη λεζάντα ενός ρομαντικού βίντεο που περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη μεγάλη της μέρα. Η νύφη φαινόταν εντυπωσιακή με ένα λευκό φόρεμα με ψηλό σκίσιμο και ένα λεπτό πέπλο που σχεδίασε για εκείνη μια από τις υψηλές προσκεκλημένες, η Donatella Versace.

Ο γάμος είχε πολλούς άλλους διασήμους, ανάμεσά τους η φίλη της Πάρι Χίλτον και η μητέρα της Κάθι, η Ντρου Μπάριμορ, η Σελένα Γκόμεζ και η Μαντόνα. Σε ένα από τα βίντεό εμφανίστηκε να χορεύει το Like A Prayer στη μουσική της Madonna και μάλιστα οι δυό τους επανέλαβαν το διάσημο φιλί τους από τα MTV Video Music Awards του 2003.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ