Έβρισε σεκιουριτά χωρίς να ξέρει ότι ήταν πρώην πρωταθλητής του μποξ με αποτέλεσμα να τον δείρει


Ο νεαρός ήταν προκλητικός φώναζε και έβριζε τον κόσμο έξω από ένα μεγάλο κατάστημα φαστ φουντ στο Λονδίνο

Ο Τζούλιους Φράνσις εργάζεται ως σεκιούριτι σε μεγάλο κατάστημα φαστ φουντ που βρίσκεται στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου. Ο Τζούλιους ήταν πρωταθλητής βαρέων βαρών πυγμαχίας στη Βρετανία αλλά και στην Ευρώπη πριν από κάποια χρόνια.

Ο ίδιος μάλιστα στο βιογραφικό του ανέφερε ότι έχει αντιμετωπίσει τον ίδιο τον Μάικ Τάϊσον σε αγώνα μποξ. Όλα άρχισαν όταν ένας εξαγριωμένος επισκέπτης του καταστήματος ήθελε να μπει με τη βια μέσα και να προκαλέσει φασαρία.

Οι άνδρες της ασφάλειας δεν τον αφήνουν και τότε εκείνος αρχίζει να τους προκαλεί. Τους βρίζει, και τους σπρώχνει. Εκείνοι απλά τον απωθούν να φύγει μακρύτερα από την είσοδο του μαγαζιού.

Ο άνδρας συνεχίζει να προκαλεί και να βρίζει μέχρι που πλησιάζει έναν άλλον σεκιουριτά τον οποίο δεν έχει αντιληφθεί. Ο Τζούλιους δεν περιμένει να ακούσει άλλες βρισιές από τον άνδρα.

Με ένα ξαφνικό χτύπημα στο πρόσωπο του άνδρα, η μπουνιά του Τζούλιους τον έκανε να πέσει κάτω και να μείνει αναίσθητος. Κάποιοι λένε ότι καλά του έκανε του ταραξία ενώ κάποιοι άλλοι λένε πως δεν έπρεπε να τον χτυπήσει και θα μπορούσε να το έχει αποφύγει.

Θέση πάντως πήρε και το κατάστημα που με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει: «Η ομάδα μας έχει ενημερωθεί για το βίντεο. Αυτό το περιστατικό βρίσκεται υπό εξέταση και ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε το περιστατικό αυτή τη στιγμή. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του προσωπικού μας είναι η άμεση προτεραιότητά μας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ