Πρώτο τρέιλερ για τη σειρά «Tulsa King»: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο μαφιόζου


Η νέα σειρά Tulsa King με τον Σιλβέστερ Σταλόνε, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο στο Paramount+.

To Paramount+ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser τρέιλερ για το γκανγκστερικό Tulsa King, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε.

Στη νέα σειρά, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον μαφιόζο Ντουάιτ Μανφρέντι. «Όταν ήμουν 17 ήθελα να γίνω γκάνγκστερ. Παντρεύτηκα αυτή τη ζωή και τώρα πρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό», ακούγεται να λέει ο Σταλόνε στην αρχή του τρέιλερ.

Ο Μανφρέντι αποφυλακίζεται έπειτα από 25 χρόνια και αντί για μια επιβράβευση που κράτησε το στόμα του κλειστό, το μεγάλο αφεντικό τον στέλνει στην Τάλσα της Οκλαχόμα, μια πόλη εντελώς ασύμβατη με τη ζωή και τους νόμους της μαφίας. Καθώς χαράζει ένα ασυνήθιστο μονοπάτι προς την εξουσία, ξανασυστήνοντας την ιταλική μαφία στην περιοχή, ο Μανφρέντι θα ανακαλύψει ένα εκπληκτικό και αντισυμβατικό σύνολο χαρακτήρων που τον ακολουθούν στο ταξίδι του.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Σιλβέστερ Σταλόνε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και cameo σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές, όπως το Police Story, This is Us, Saturday Night Live και The Muppet Show.

«Το να μπορείς να έχεις τον θρυλικό, υπερβατικό Σιλβέστερ να παίζει έναν από τους χαρακτήρες, είναι πραγματικά προνόμιο», δήλωσε ο CEO της 101 Studios που βρίσκεται πίσω από τα Yellowstone, Mayor of Kingstown, και 1883.

Τη σειρά υπογράφει ο Τέιλορ Σέρινταν (των Yellowstone, 1883 και Mayor of Kingstow) και ο Τέρενς Γουίντερ των Sopranos και του Boardwalk Empire.

Το Tulsa King θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ 13 Νοεμβρίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ