Τζένιφερ Λόπεζ: Η μητέρα μου με «έσπαγε στο ξύλο» όταν ήμουν παιδί


Για τη δύσκολη σχέση που είχε με τη μητέρα της μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ, αποκαλύπτοντας ότι την «χτυπούσε» όταν ήταν παιδί, αλλά πλέον έχουν βρει τις ισορροπίες τους

Η σούπερ σταρ της ποπ, κάνει την αποκάλυψη στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της με τίτλο «Halftime», μιλώντας για την περίπλοκη σχέση με τη μητέρα της Γουαδαλούπ «Λουπ» Ροντρίγκες. «Έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να επιβιώσει, και αυτό την έκανε δυνατή, αλλά την έκανε επίσης. σκληρή. Σε χτυπούσε άγρια» λέει σε μία σκηνή η 52χρονη τραγουδίστρια.

Η 76χρονη μητέρα της εμφανίζεται επίσης στην ταινία και παραδέχεται ότι ήταν σκληρή με τη Λόπεζ και τις δύο αδερφές της, Λέσλι και Λιντα. Μετανάστευσε από το Πουέρτο Ρίκο στις ΗΠΑ, μεγάλωσε τις τρεις κόρες της στο Μπρονξ μαζί με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, τον οποίο χώρισε μόλις μεγάλωσαν τα κορίτσια.

«Πάντα είχα τις μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτές. Όχι για να τις κρίνω. Αλλά για να τους δείξω ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα», φαίνεται να λέει η Ροντρίγκεζ στην ταινία. «Η Τζένιφερ, με δυσκόλεψε πιο πολύ να σου πω την αλήθεια. Είχαμε συνέχεια συγκρούσεις».

Η J.Lo έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών μετά από συνεχείς διαμάχες με τη μαμά της για το μέλλον της. Η τραγουδίστρια του “Love Don’t Cost a Thing” ομολόγησε ότι δεν ήταν συγκεντρωμένη στο σχολείο, λέγοντας ότι της αποσπούσε την προσοχή ο χορός, κάτι που προκαλούσε ένταση μεταξύ μητέρας και κόρης.

«Η μαμά μου μου ελεγε: «Αν θέλεις να ζήσεις σε αυτό το σπίτι, θα μορφωθείς», θυμάται η Λόπεζ. «Ένα βράδυ τσακωθήκαμε άσχημα και έφυγα». Η Ροντρίγκεζ δήλωσε ότι ήθελε πάντα οι τρεις κόρες της να αποκτήσουν γνώσεις και να τελειώσουν την εκπαίδευσή τους, ώστε να μην εξαρτώνται από τους άνδρες.

«Απείχα πολύ από το να είμαι η τέλεια μητέρα», φαίνεται να παραδέχεται στο ντοκιμαντέρ. «Το μόνο πράγμα που μπορώ πάντα να πω είναι πως ό,τι έκανα, το έκανα για το συμφέρον τους». Η Λόπεζ περιγράφει τη μαμά της ως ένα «περίπλοκο» άτομο στο νέο ντοκιμαντέρ, αλλά οι δύο γυναίκες έχουν πλέον μια πολύ πιο ομαλή σχέση μεταξύ τους.

Οι έντονες σκηνές μεταξύ τους είναι μεταξύ των πολλών ειλικρινών στιγμών που καταγράφηκαν στο “Halftime”, το οποίο γυρίστηκε σε μεγάλο βαθμό πριν από την παράσταση της J.Lo στο Super Bowl με τη Σακίρα το 2020.

Σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ, η εξοργισμένη ντίβα της ποπ φαίνεται να θυμώνει που η ίδια και η Σακίρα θα έπρεπε να μοιραστούν τη σκηνή για το διασκεδαστικό σόου του ημιχρόνου. «Αυτή ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο», δήλωσε η Λόπεζ κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια μιας διαμάχης με τους οργανωτές, διεκδικώντας περισσότερο χρόνο. Αλλού, η στάρ φαίνεται να καταρρέει μετά την είδηση ​​ότι απέτυχε να είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της στο “Hustlers”


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ