Άμπερ Χερντ: «Με χτυπούσε και απειλούσε να με σκοτώσει»- Επιμένει στις κατηγορίες για τον Τζόνι Ντεπ


Συνεχίζει τη «μάχη» της ενάντια στον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ η Άμπερ Χερντ, παρά το γεγονός οτι το δικαστήριο τον αθώωσε

Η Άμπερ Χερντ συνεχίζει τις αποκαλύψεις στην εκρηκτική συνέντευξή της με την Σαβάνα Γκάθρι που προβάλλεται σήμερα στο NBC. Η ηθοποιός έδωσε στη ρεπόρτερ του αμερικανικού δικτύου πολυάριθμα έγγραφα από το γιατρό της που «αναπαριστούσε χρόνια, χρόνια εξηγήσεων σε πραγματικό χρόνο για το τι συνέβαινε», είπε.

«Υπάρχουν πολλά χρόνια σημειώσεων που χρονολογούνται από το 2011 από την αρχή της σχέσης μου και τις πήρε ο γιατρός μου, στον οποίο μιλούσα για την κακοποίηση», λέει η Χερντ στο επίμαχο απόσπασμα. Τα όσα έγραφε φέρεται να αποδεικνύουν μεταξύ άλλων ότι ο Τζόνι Ντεπ «την χτύπησε και απείλησε να τη σκοτώσει»

Ο δικαστής στη δίκη απλώς απέρριψε τις σημειώσεις ως «φήμες» και απαγόρευσε τη νομική ομάδα της να υποβάλει τα έγγραφα ως αποδεικτικά στοιχεία. Παρόλα αυτά, η 36χρονη ηθοποιός έχει παραδώσει το σημειωματάριο στο Dateline του NBC πριν από την πολυσυζητημένη της συνέντευξη

Σε μια εκρηκτική προεπισκόπηση 20 λεπτών από το επεισόδιο Dateline, οι σημειώσεις που πήρε ο θεραπευτής της Χερντ κατά τη διάρκεια των συνεδριών τους εμφανίζονται στην οθόνη, με την Γκάθρι να αποκαλύπτει πώς περιείχαν πολλές περιγραφές βίας που η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι είχε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια των ραντεβού της.

Οι σημειώσεις περιέχουν περιγραφές βίας που χρονολογούνται από τον Ιανουάριο του 2012, όταν «η Χερντ είπε στον θεραπευτή της οτι ο Ντεπ «την χτύπησε, την πέταξε στο πάτωμα» Οκτώ μήνες μετά «της έσκισε το νυχτικό, την πέταξε στο κρεβάτι» και στη συνέχεια το 2013 «την πέταξε σε έναν τοίχο και απείλησε να τη σκοτώσει», αναφέρουν οι σημειώσεις.

Το πιο πρόσφατο κλιπ από την επίμαχη συνέντευξη στο Dateline έρχεται μια μέρα μετά την προβολή της τρίτης σειράς της εκπομπής «Today», στην οποία η Χερντ ομολόγησε ότι «αγαπά απόλυτα» τον Ντεπ – παρόλο που τον κατηγόρησε για άλλη μια φορά για σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της δημοσιεύοντας ένα άρθρο στην Washington Post, στο οποίο παρουσίαζε τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Παρόλο που κρίθηκε ένοχη για συκοφαντική δυσφήμιση συνεχίζει να κατηγορεί δημόσια τον πρώην σύζυγό της για σωματική και σεξουαλική κακοποίηση – ενώ λέει ότι δεν είναι «εκδικητικό» άτομο που προσπαθεί να τον «εκδικηθεί»

«Όσο ανόητο κι αν είναι να το λέω αυτό δυνατά, ο στόχος μου, το μόνο πράγμα στο οποίο μπορώ να ελπίζω σε αυτό το σημείο... Θέλω απλώς οι άνθρωποι να με βλέπουν ως άνθρωπο» είπε μεταξύ άλλων

Η Γκάθρι επεσήμανε ότι η Χερντ είναι η μόνη γυναίκα που έχει υποβάλει ισχυρισμούς για κακοποίηση εναντίον του Ντεπ, εκφράζοντας έκπληξη που καμία άλλη δε μίλησε, αν είχε υπομείνει την ίδια βίαιη μεταχείριση. «Κοίτα τι μου συνέβη όταν βγήκα μπροστά. Θα ήθελες να πάθεις το ίδιο;» απάντησε η Χερντ.

Σε μια δήλωση που δόθηκε στο Dateline, η νομική ομάδα του Ντεπ επέκρινε τη Χερντ επειδή συνέχισε να εκφράζει τόσο δημόσια τους ισχυρισμούς της, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της δίκης, λέγοντας: «Είναι ατυχές που η κατηγορούμενη και η ομάδα της έχουν επιστρέψει στο να επαναλαμβάνουν, να ξανασκέφτονται και να ξαναδικάζουν θέματα που έχουν ήδη αποφασιστεί από το δικαστήριο και μια ετυμηγορία που αποφασίστηκε ομόφωνα και κατηγορηματικά».

Ωστόσο, η Χερντ λέει ότι «θα επιμείνει στην κατάθεσή της μέχρι την ημέρα του θανάτου της», επαναλαμβάνοντας τη γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε στο άρθρο της Washington Post που πυροδότησε τη μαραθώνια δίκη των έξι εβδομάδων, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «επιζώσα».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ