Survivor αποχώρηση: Ο Γιώργος Ταλάντσεβ φεύγει από το reality επιβίωσης [vid]


Μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor ολοκληρώθηκε με το συναρπαστικό Συμβούλιο Αποχώρησης και φυσικά με ένα αγώνισμα που έκοψε την ανάσα.

Τα έπαθλα φαγητού έχουν μετατραπεί σε έπαθλα – εμπειρίες τον τελευταίο καιρό στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Αυτό συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Πέμπτης, με τους Κόκκινους και τους Μπλε να αφήνουν στην άκρη τις ατομικές ασυλίες και να δημιουργούν εκ νέου ομάδες. Την τελευταί ασυλία την κέρδισε η Μαίη, με το Twitter να προσκυνάει τη βασίλισσα των λιονταριών. Σπύρος, Ασημίνα, Τάλα και Στάθης έδωσαν μάχη για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στην πόρτα της εξόδου, όμως ένας από τους 4 δεν τα κατάφερε. Αυτός δεν ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει φανατικό κοινό να τον υποστηρίζει. Έτσι ανάμεσα στους άλλους 3, τον δρόμο για την Ελλάδα παίρνει ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένας απο τους πιο δυνατούς παίκτες.

Ποιος το περίμενε αυτό που συνέβη; Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Survivor επιστρέφει στην Ελλάδα. Ένας εκ των διεκδικητών του τίλου δεν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την φήμη που έχει ήδη δημιουργήσει γύρω από το πρόσωπό του. Η αποχώρηση του Γιώργου θα φέρει αναταράξεις στον Άγιο Δομίνικο πράγματι. Αλλάζουν οι ισορροπίες και όλοι πλέον έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο. Είναι ίσως οξύμωρο να φεύγει ο Τάλα και να παραμένει ο Μαρτίκας στο παιχνίδι. Ωστόσο, πρόκειται σαφώς για το παιχνίδι των ανατροπών και αυτό είναι κάτι που όλοι μας θα πρέπει να καταλάβουμε πολύ καλά!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ