Πάτρα – Σταύρος Μπαλάσκας: «Πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμη ένας κατηγορούμενος»


Πάτρα: Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ μίλησε στην τηλεόραση του MEGA και εξήγησε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση.

Στην άκρη του νήματος φαίνεται ότι πλησιάζουν οι έρευνες σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησε στην τηλεόραση του MEGA, για το τελικό πόρισμα της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνουν ως αιτία θανάτου την ασφυξία και εξήγησε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση.

«Οι κανονιές θα βαρέσουν από την Εισαγγελία και όχι από την Αστυνομία» δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για τα επόμενα βήματα της Αστυνομίας.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε γνωστό ότι οι καταθέσεις φτάνουν στο τέλος τους ενώ τόνισε ότι οφείλει να καταθέσει πόρισμα όπου θα καταδεικνύονται οι δράστες των ανθρωποκτονιών που πλέον είναι τρεις.

«Από εκεί και πέρα οτιδήποτε είναι να εκδοθεί από εντάλματα ή συλλήψεις θα γίνει από την Εισαγγελία, πιστεύω σε πολύ εύλογο διάστημα» συμπλήρωσε.

«Η Αστυνομία έλαβε συγκεκριμένες καταθέσεις, σε συγκεκριμένους χρόνους αλλά και με συγκεκριμένη σειρά για να καταδειχθεί ποιοι είναι και εάν υπάρχουν ένοχοι και πού θα αποδοθούν οι κατηγορίες», είπε ερωτώμενος για το αν θα ασκηθεί δίωξη στο ίδιο άτομο.

«Είναι κοινή θέληση των δικαστικών Αρχών και της Αστυνομίας να εκδικαστεί αυτή η υπόθεση» δήλωσε.

Τέλος ερωτηθείς για το εάν θα υπάρξει και άλλος συγκατηγορούμενος, απάντησε πως είναι «πάρα πολύ πιθανό για ένα άτομο ακόμη, ενδεχομένως σε πλημμεληματικό βαθμό, συγκάλυψη».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ