Σακίρα: To πρώτο τραγούδι-μήνυμα μετά το χωρισμό της με τον Πικέ «Το κεφάλι ψηλά, γίνομαι σοφότερη»


Κρυφά μηνύματα στον πρώην αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ «διαβάζουν» οι θαυμαστές της Σακίρα στο νέο της τραγούδι-συνεργασία με  με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta. Τίτλος του, «Μην Ανησυχείς»

Ανανεωμένη και με ένα τραγούδι που για κάποιους είναι απάντηση στις δυσκολίες που έζησε τον τελευταίο καιρό στο πλευρό του Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα επέστρεψε με ένα αισιόδοξο, χορευτικό, καλοκαιρινό τραγούδι που ήδη «σπάει» ταμεία

Οι στίχοι όλο νόημα

«Ήμουν κάτω, τώρα σηκώνομαι» λέει στο πρώτο της τραγούδι μετά τον χωρισμό της που για κάποιους είναι ένα ακόμη μήνυμα στον Ισπανό άσο των γηπέδων με τον οποίο έζησε 12 χρόνια, απέκτησε 2 παιδιά και χώρισε πρόσφατα, μετά από δική του ατασθαλία, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα και οι φήμες.

«Νιώθω τόσο ζωντανή, που θα ζήσω την καλύτερή μου ζωή, κάνω απλά αυτό που μου αρέσει, το κεφάλι ψηλά και τα μάτια μου ψηλά, γίνομαι συνέχεια σοφότερη και συνειδητοποιώ ότι όλα θα πάνε καλά» Η Κολομβιανή τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της κομμάτι με τίτλο «Don’t you worry» και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνουν και παίρνουν οι αναλύσεις για τους στίχους και τους παραλληλισμούς με τη ζωή της.

Το βίντεο κλιπ

Πρόκειται για μία συνεργασία με τους Black Eyed Peas και τον David Guetta, ενώ το τραγούδι έχει ήδη εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Στο…διαγαλαξιακό βίντεο κλιπ, οι Black Eyed Peas είναι εξωγήινοι που έρχονται ειρηνικά στον πλανήτη της Σακίρα, με την τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” να χαιρετάει και να επικοινωνεί μαζί τους.

«Μην ανησυχείς, μην ανησυχείς για τίποτα», τραγουδά το κουαρτέτο, με τη Σακίρα να μεταμορφώνεται αργότερα σε ένα ασημένιο εξωγήινο ον και να ακτινοβολεί και τους Black Eyed Peas να μπαίνουν σε ένα διαστημόπλοιο σε σχήμα πυραμίδας. «Ολα θα πάνε καλά »

Το νέο τραγούδι είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα συνεργάζεται με τη Σακίρα μετά το σινγκλ του 2020 “Girl Like Me” που έφτασε πολύ ψηλά στις λίστες με τις επιτυχίες.

Ο Guetta, ο οποίος κάνει μια μικρή εμφάνιση στο βίντεο, έχει συνεργαστεί με τους Black Eyed Peas για περισσότερο από μια δεκαετία, γνωστός ιδιαίτερα για την παραγωγή του στη μεγάλη επιτυχία του γκρουπ “I Gotta Feeling” – κάτι που εξηγεί γιατί η μελωδία στο “Don’t You Worry” ακούγεται τόσο οικεία.

Παρόλα αυτά, οι στίχοι του τραγουδιού «μην ανησυχείς για τίποτα» και «όλα θα πάνε καλά» όπως επίσης και οι υποσχέσεις για νέα ζωή, έδωσαν σε αρκετούς την εντύπωση ότι η ποπ σταρ περνά με τον δικό της τρόπο, ένα μήνυμα για τον χωρισμό της με τον Πικέ.

Στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ της Σακίρα

Ορισμένοι είχαν σχολιάσει και ένα ακόμη απο τα καινούρια της τραγούδια με τίτλο «Te Felicito» που σύμφωνα με τις φήμες είχε γραφτεί για τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

«Για να σε ολοκληρώσω, έσπασα σε κομμάτια. Με προειδοποίησαν, αλλά δεν άκουσα. Κατάλαβα ότι η αγάπη σου είναι ψεύτικη. Ήταν η τελευταία σταγόνα που έπεσε πάνω από το ποτήρι. Μη μου πεις ότι λυπάσαι. Φαίνεται ειλικρινές, αλλά σε ξέρω καλά και ξέρω ότι λες ψέματα. Το σενάριό σου συνεχίζεται. Αυτή η παράσταση σου ταιριάζει πολύ». έλεγε η Σακίρα στο τραγούδι με τίτλο «Σε συγχαίρω»

Οργιάζουν οι φήμες

Απο τη στιγμή που ανακοίνωσαν επίσημα ότι χωρίζουν δεν έχουν σταματήσει οι φήμες για τη σχέση του Πικέ και της Σακίρα και τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό τους. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο ποδοσφαιριστής έβγαινε με μία νεαρή ξανθιά κοπέλα και η τραγουδίστρια που είχε προσλάβει ντετέκτιβ τον συνέλαβε επ’αυτοφόρω.

Ανανεωμένη εμφανίζεται η Σακίρα στο νέο της τραγούδι

Άλλοι λένε οτι το ζεύγος είχε «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν “εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω”, αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», όπως ανέφερε Ισπανός δημοσιογράφος.

Στην κοινή τους δήλωση η Σακίρα και ο Πικέ αναφέρουν «Με λύπη μας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», έγραψε στην ανακοίνωση εκπρόσωπος της ποπ σταρ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ