Το τραγικό φινάλε για τον Βασιλή Μαλούχο: Απούσα από την κηδεία η κόρη του


Μόνο τα δύο αδέρφια του Βασίλη Μαλούχου και οι οικογένειές τους είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Τραγικό ήταν το φινάλε για τον Βασίλη Μαλούχο καθώς στην κηδεία του που τελέστηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου παρόντες ήταν μόνο τα αδέλφια του Γιάννης και Γιώργος με τις οικογένειές τους αλλά κανείς συνάδελφός του.

Απούσα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» από την κηδεία του 88χρονου ηθοποιού ήταν ακόμα και η κόρη του Λία, η οποία δεν κατόρθωσε να έρθει από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά την νεκρώσιμο ακολουθία η σορός του Βασίλη Μαλούχου μεταφέρθηκε στη Δημητσάνα καθώς αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού, να ταφεί, δηλαδή, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αυτό που, πάντως, ελάχιστοι γνώριζαν ήταν ότι εδώ και περίπου δύο μήνες ο Βασίλης Μαλούχος νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο χωρίς να το γνωρίζουν οι συγγενείς του.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο Βασίλης Μαλούχος νοσηλεύτηκε λόγω κορονοϊού και τα μέλη της οικογένειάς του τον αναζητούσαν καθώς δεν γνώριζαν το παραμικρό με συγγενή του ηθοποιού να λέει χαρακτηριστικά: «ψάξαμε παντού. Δεν κατορθώσαμε να τον εντοπίσουμε. Πέθανε ο άνθρωπός μας και το μάθαμε μέρες μετά, όταν μας ενημέρωσε το νοσοκομείο».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ